Inter Cars: Novinka v sortimente – pneumatiky DMACK

13 októbra 2015, 8:58

Značka DMACK bol vytvorená výkonným riaditeľom Dickom Cormackom (bývalým zamestnancom Pirelli) v roku 2009 s prvotným účelom súťažiť na najvyššej úrovni v motošporte. Popri značke Michelin, spoločnosť je autorizovaným dodávateľom pneumatík pre Svetovú Sériu Rally – FIA ​​WRC od roku 2011.

DMACK filozofia je jednoduchá – zabezpečiť pretekárom cenovo dostupné, vysoko výkonné pneumatiky na závodenie v celej rade motoristických disciplín a na všetkých úrovniach. DMACK zaznamenal množstvo celkových víťazstiev po celom svete a teraz má distribučne pokrytých viac ako 70 krajín sveta.

Využitím odborných znalostí z motošportu, DMACK teraz začal vyrábať aj cestné pneumatík pre osobné vozidlá. Tieto ponúkajú jedinečnú kombináciu v Británii navrhnutých dezénov zahŕňajúcich špičkové technológie motošportu. DMACK cestné pneumatiky ponúkajú skutočnú kombináciu výkonu a bezkonkurenčný pomer kvality a ceny.

DMACK je ukážkou efektného partnerstva medzi Veľkou Britániou a Čínou.Všetky pneumatiky DMACK sú navrhnuté vo Veľkej Británii s využitím britských technológií a dlhoročných skúseností zo sveta motoristického športu. Pneumatiky sú vyrábané v zákazkových zariadeniach firmy v Číne s dôrazom na vysoko-kvalitnú produkciu a procesy zamerané na dokonalosť a udržateľnosť dopadov na životné prostredia.

Výrobný proces využíva prístup “State of the art“ (najvyššiu úroveň všeobecného rozvoja, ako na zariadenia, techniku a vedeckú oblasť dosiahnutého v určitom čase) a je akreditovaný systémom riadenia kvality a certifikátmi ako ISO9001 a TS16949, čo umožňuje DMACK produktom získať označenia ako E-mark, S-mark, DOT, CCC a INMETRO certifikáciu.

Pre zimnú sezónu sú v ponuke Inter Cars pneumatiky s dezénom WinterLogic v rozmeroch R14 – R16. Pre viac informácií o značke DMACK môžete navštíviť oficiálne webové stránky spoločnosti TU.

Komentáre

Komentár musí byť dlhší ako 5 znakov!

Potvrďte pravidlá!

Ešte nikto nekomentoval tento článok. Buďte prvý!