Inter Cars: Novinka v sortimente – pneumatiky MATADOR

16 októbra 2015, 8:12

Inter Cars pre zimnú sezónu 2015/16 rozšíril svoju už širokú ponuku pneumatík o značku MATADOR.

Intercars predstavuje dva najrozšírenejšie zimné modely MATADOR:

MP92 Sibir Snow M+S 
predstavujú novú generáciu zimných osobných pneumatík vyvinutú špeciálne pre zimné obutie na osobné automobily strednej, vyššej strednej a luxusnej triedy na obutie 15“ až 18“ diskových kolies.  MP92 Sibir Snow M+S sa vyznačuje  vynikajúcim záberom, ovládateľnosťou a brzdením v zimných podmienkach, sortimentná ponuka je v 40 rozmeroch od 15" do 18" a v rýchlostných kategóriách T, H, V (190 km/hod, 210 km/hod, 240 km/hod).  

Sufix Snow značí že táto pneumatika je určená do európskych podmienok zimy bez aplikácie nastrelovacích hrotov.  Garanciou vysokej spoľahlivosti a vynikajúceho záberu v zimných podmienkach je aj piktogram na bočnici – zimný záberový test v zmysle ASTM F-1805.

MP54 Sibir Snow M+S 
predstavujú novú generáciu zimných osobných pneumatík vyvinutú špeciálne pre obutie automobilov malej a strednej triedy na obutie na 13“ až 15“ diskových kolies.  Najnovšie technológie a agresívny smerový dizajn dezénu zabezpečia vysoký záber a bezpečné brzdenie na snehu a ľade, zlepšená je taktiež bezpečnosť na mokrom povrchu a komfort jazdy.

Garanciou vysokej spoľahlivosti a vynikajúceho záberu v zimných podmienkach je aj zimný piktogram na bočnici – pneumatiky vyhovujú zimnému záberovému testu v zmysle ASTM F-1805. MP54 Sibir Snow je dostupná v širokej ponuke 24 rozmerov, v rýchlostnej kategórii  T – do 190 km/h, v šírkach profilov od 145 mm až do 185 mm, určená je na obutie 13“ až 15“ diskových kolies.

Pneumatika MP54 Sibir Snow je opatrená  „Winter TWI“ – čo je Zimný indikátor opotrebenia dezénu, je umiestnený na viacerých miestach po obvode v drážke dezénu,  jeho výška je 4 mm a indikuje že keď zimná pneumatika dosiahne túto hranicu je potrebné prezuť ju za novú zimnú pneumatiku, tak aby bola zachovaná bezpečnosť jazdy v zimných podmienkach. MP54 Sibir Snow na bočnici disponuje inovačným prvkom – vyznačenie pozície pneumatiky na vozidle, čo ocenia vodiči a pracovníci servisu hlavne pri sezónnom prezúvaní pneumatík.

Komentáre

Komentár musí byť dlhší ako 5 znakov!

Potvrďte pravidlá!

Ešte nikto nekomentoval tento článok. Buďte prvý!