Nový katalóg Kronprinz

5 decembra 2016, 16:23

Inter Cars predstavuje nový katalóg oceľových diskov značky Kronprinz pre rok 2016/2017.

Od samého začiatku spoločnosť Kronprinz sústredila svoje úsilie na vypracovanie konkrétnych technických riešení pre automobilový priemysel.

Firma, ktorá bola založená v Solingene v Nemecku v roku 1897, nevynašla koleso ako také, ale bola prvá, ktorá vyrobila ráfik na bicykel z pásu železa a disky kolies zo stlačených oceľových plechov. Kronprinz sa odvtedy venuje výrobe kolies pre osobné a nákladné automobily. Počas tejto doby, úspešná stratégia v oblasti vývoja a predaja umožnila spoločnosti prežiť a uspieť aj v tých najťažších podmienkach.

Dnes je spoločnosť Kronprinz člen skupiny mefro wheels.

Továreň v Solingene vyrába širokú škálu kolies pre všetkých originálnych výrobcov osobných a nákladných automobilov. Ďalej ponúka kompletný sortiment pre trh s náhradnými dielmi.

Prelistovať katalóg oceľových diskov značky Kronprinz pre rok 2016 / 2017 si si môžete TU.

sk1

Související články

Nemecká firma ATH-Heinl hľadá firmy pre spoluprácu
Nemecká firma ATH-Heinl hľadá firmy pre spoluprácu

Nemecká firma ATH-Heinl disponuje viac ako 28 rokmi skúseností v odvetví vybavenia servisov. V súvislosti s dynamickým rozvojom na českom a slovenskom trhu hľadá firma ATH-Heinl na stálu spoluprácu firmy – technické servisy s oprávneniami.

Nový servisný koncept PSA Groupe pre nezávislé servisy
Nový servisný koncept PSA Groupe pre nezávislé servisy

Spoločnosť P Automobil Import, člen švajčiarskej skupiny Emil Frey, ktorá pre slovenský trh zabezpečuje import vozidiel Peugeot, Citroën, DS a Opel, sa najnovšie stala držiteľom licencie na servisný koncept EUROREPAR CAR SERVICE. Na slovenský autoopravárenský trh, tak prináša celosvetovo rozšírený servisný koncept výrobcu automobilov PSA Groupe, určený pre nezávislých opravárov.

ZF Aftermarket: Častá chyba v diagnostice dvouhmotového setrvačníku
ZF Aftermarket: Častá chyba v diagnostice dvouhmotového setrvačníku

Příznaky jsou (někdy) zavádějící. Charakteristický hluk během startování motoru nutně neznamená opotřebení dvouhmotového setrvačníku. Nesprávná diagnostika způsobí, že se kovový zvuk objevuje i po opravě. Skutečnou příčinou problému přitom mohou být příliš nízké startovací otáčky motoru.

Kalendár Inter Cars pre rok 2017
Kalendár Inter Cars pre rok 2017

Inter Cars vydáva svoj vlastný nástenný kalendár s ženskými aktmi už od roku 2005. Ako každý rok sa zmenila koncepcia, scéna a modelky, ale myšlienka je stále rovnaká – predstaviť produkty vybraných dodávateľov Inter Cars v atraktívnom prostredí.

Novinka u firmy Inter Cars: Autožiarovka NIGHT BRAKER LASER
Novinka u firmy Inter Cars: Autožiarovka NIGHT BRAKER LASER

Inter Cars zaradil do svojej ponuky novú autožiarovku NIGHT BRAKER LASER od firmy Osram.

Novinka u firmy Inter Cars: Hybridné disky
Novinka u firmy Inter Cars: Hybridné disky

Hybridný disk je inovatívny produkt, pričom sa jedná o „dizajnové“ prevedenie oceľového disku, ktorý pre zákazníka prináša množstvo výhod.

Komentáre

Komentár musí byť dlhší ako 5 znakov!

Potvrďte pravidlá!

Ešte nikto nekomentoval tento článok. Buďte prvý!