Nová generácia olejov Shell Tellus

9 marca 2017, 8:23

Pred viac ako desiatimi rokmi predstavila spoločnosť Shell inovovanú formuláciu hydraulických olejov Shell Tellus. Nasledujúce obdobie potom venovala vývoju oleja novej generácie. Tá je konečne tu.

V polovici minulého roka boli na trh uvedené úplne nové produkty Shell Tellus S2 MX a Shell Tellus S2 VX prinášajúce vylepšenia v oblasti ochrany, účinnosti a životnosti hydraulických zariadení.

Oleje novej generácie sú vyrábané za použitia základového oleja triedy II, ktorý vykazuje oveľa vyššiu kvalitu v porovnaní s doteraz široko používanými konvenčnými olejmi triedy I. Spoločnosť Shell tak reaguje na stále náročnejšie požiadavky výrobcov hydraulických systémov. Rad hydraulických olejov Shell Tellus oslávi v tomto roku 70. narodeniny.

Tlačová správa AutoMax Slovakia

Související články

Nemecká firma ATH-Heinl hľadá firmy pre spoluprácu
Nemecká firma ATH-Heinl hľadá firmy pre spoluprácu

Nemecká firma ATH-Heinl disponuje viac ako 28 rokmi skúseností v odvetví vybavenia servisov. V súvislosti s dynamickým rozvojom na českom a slovenskom trhu hľadá firma ATH-Heinl na stálu spoluprácu firmy – technické servisy s oprávneniami.

Nový servisný koncept PSA Groupe pre nezávislé servisy
Nový servisný koncept PSA Groupe pre nezávislé servisy

Spoločnosť P Automobil Import, člen švajčiarskej skupiny Emil Frey, ktorá pre slovenský trh zabezpečuje import vozidiel Peugeot, Citroën, DS a Opel, sa najnovšie stala držiteľom licencie na servisný koncept EUROREPAR CAR SERVICE. Na slovenský autoopravárenský trh, tak prináša celosvetovo rozšírený servisný koncept výrobcu automobilov PSA Groupe, určený pre nezávislých opravárov.

ZF Aftermarket: Častá chyba v diagnostice dvouhmotového setrvačníku
ZF Aftermarket: Častá chyba v diagnostice dvouhmotového setrvačníku

Příznaky jsou (někdy) zavádějící. Charakteristický hluk během startování motoru nutně neznamená opotřebení dvouhmotového setrvačníku. Nesprávná diagnostika způsobí, že se kovový zvuk objevuje i po opravě. Skutečnou příčinou problému přitom mohou být příliš nízké startovací otáčky motoru.

Shell Lubricants líder na trhu už 10 rokov
Shell Lubricants líder na trhu už 10 rokov

Je to desiaty rok po sebe, čo je spoločnosť číslom jeden medzi globálnymi dodávateľmi mazív.

Partnerstvo Shell a Hyundai Motorsport predĺžené
Partnerstvo Shell a Hyundai Motorsport predĺžené

Shell a Hyundai Motorsport oznámili trojročné predĺženie ich technického partnerstva vo FIA World Rally Championship ako sponzora tímu Hyundai Shell Mobis World Rally Team.

Shell uvádza na trh rad motorových  olejov Shell Rimula s technológiou  Dynamic Protection Plus
Shell uvádza na trh rad motorových olejov Shell Rimula s technológiou Dynamic Protection Plus

Po radu inovovaných motorových olejov pre osobné automobily Shell Helix, uvádza spoločnosť Shell na trh rad motorových olejov pre veľké dieselové motory Shell Rimula formulovaný za využitia ďalšej unikátnej technológie – Dynamic Protection Plus. Dynamic Protection Plus predstavuje jedinečnú kombináciu technológie Shell PurePlus a inovatívnej Adaptive Additive Technology, ktoré poskytujú vynikajúcu ochranu moderným vysoko zaťažovaným […]

Komentáre

Komentár musí byť dlhší ako 5 znakov!

Potvrďte pravidlá!

Ešte nikto nekomentoval tento článok. Buďte prvý!