Čistiace utierky pre oblasť automobilového priemyslu

14 marca 2017, 10:09

Nezávisle od toho, či malé alebo veľké, kompletný servis čistiacich utierok MEWA sa oplatí pre dielne každej veľkosti.

Spoločnosť MEWA, pôsobiaca v oblasti textilného priemyslu a líder na celosvetovom trhu pre kompletný servis čistiacich utierok, zastrešuje svojou starostlivosťou automobilové dielne v celej Európe. Malí a veľkí zákazníci profitujú rovnakým dielom zo skúseností celých desaťročí lídra na trhu. „Sme tu pre všetkých. A počítame tak, aby sa kompletný servis čistiacich utierok MEWA oplatil už pre úplne najmenšie firmy,“  Veronika Lipovská, konateľka spoločnosti MEWA Textil-Service SR s. r. o., je presvedčená o rentabilite kompletného servisu aj pre spoločnosti, ktoré majú menej ako troch zamestnancov.

Viacnásobné použitie chráni životné prostredie a firemný účet
Špinavé vyzdvihneme, opraté a čisté opäť doručíme: Princíp viacnásobného použitia je praktický a ekologický. Inteligentný systém viacnásobného používania spoločnosti MEWA šetrí zákazníkovi organizačné náklady na obstaranie, skladovanie a logistiku, ako aj náklady spojené s dodržiavaním predpisov v oblasti životného prostredia a likvidácie odpadov. Utierky častokrát napustené olejom, mazivami alebo riedidlami spoločnosť MEWA starostlivo vyperie a následne je ich možno opäť použiť. Zvyšky sa zlikvidujú v súlade so životným prostredím. Svojím certifikátom zaručuje MEWA, že spĺňa zodpovednosť za všetky relevantné povinnosti v oblasti likvidácie odpadu a životného prostredia, ktoré vznikajú v súvislosti s utierkami. Systém viacnásobného použitia možno bez problémov integrovať do podnikových procesov a optimalizuje procesy manažmentu kvality a životného prostredia. Okrem toho sa zákazník nemusí zaoberať otázkou, či zašpinený jednorazový materiál musí byť za drahé peniaze zlikvidovaný ako nebezpečný odpad. „Samozrejme, že aj pri preprave a praní čistiacich utierok pre viacnásobné použitie treba dodržiavať bezpečnostné a ekologické predpisy. Zodpovednosť za to však preberáme na seba, ako poskytovateľ služieb v textilnom priemysle,“ vysvetľuje Veronika Lipovská.

Čistiace utierky na každé použitie
Textilné utierky udržujú náradie, stroje a dielňu čisté. V protiklade k väčšine papierových utierok, ktoré sa v závislosti od druhu papiera odlišujú aj účelom použitia, pokrýva čistiaca utierka firmy MEWA široké spektrum použitia: je vhodná na utieranie olejových a vodových kvapalín, ako aj mazív alebo zvyškov farieb. V podstate všetko, čo je v dielni znečistené, môže byť vyčistené čistiacou utierkou firmy MEWA. Na to dáva firma MEWA k dispozícii aj vhodné bezpečnostné kontajnery na prepravu. Navyše možno utierky až do ich vyzdvihnutia v dielni uschovávať s úsporou priestoru, bezpečne a v súlade s právnymi predpismi.

Viac na mewa.sk

Související články

Nemecká firma ATH-Heinl hľadá firmy pre spoluprácu
Nemecká firma ATH-Heinl hľadá firmy pre spoluprácu

Nemecká firma ATH-Heinl disponuje viac ako 28 rokmi skúseností v odvetví vybavenia servisov. V súvislosti s dynamickým rozvojom na českom a slovenskom trhu hľadá firma ATH-Heinl na stálu spoluprácu firmy – technické servisy s oprávneniami.

Nový servisný koncept PSA Groupe pre nezávislé servisy
Nový servisný koncept PSA Groupe pre nezávislé servisy

Spoločnosť P Automobil Import, člen švajčiarskej skupiny Emil Frey, ktorá pre slovenský trh zabezpečuje import vozidiel Peugeot, Citroën, DS a Opel, sa najnovšie stala držiteľom licencie na servisný koncept EUROREPAR CAR SERVICE. Na slovenský autoopravárenský trh, tak prináša celosvetovo rozšírený servisný koncept výrobcu automobilov PSA Groupe, určený pre nezávislých opravárov.

ZF Aftermarket: Častá chyba v diagnostice dvouhmotového setrvačníku
ZF Aftermarket: Častá chyba v diagnostice dvouhmotového setrvačníku

Příznaky jsou (někdy) zavádějící. Charakteristický hluk během startování motoru nutně neznamená opotřebení dvouhmotového setrvačníku. Nesprávná diagnostika způsobí, že se kovový zvuk objevuje i po opravě. Skutečnou příčinou problému přitom mohou být příliš nízké startovací otáčky motoru.

MEWA dopĺňa kolekciu Dynamic o softshellové bundy
MEWA dopĺňa kolekciu Dynamic o softshellové bundy

Spoločnosť MEWA rozšírila svoj nový pracovný odev DYNAMIC o outdoorové bundy. Softshellové modely chráni v prechodnom období pred vetrom a nepriaznivým počasím.

Bezpečne na pracovisku
Bezpečne na pracovisku

Na Slovensku došlo v minulom roku k tisícom pracovným úrazom. Používanie osobných ochranných pracovných prostriedkov môže prispieť k zabráneniu pracovným úrazom, popr. k zníženiu nebezpečenstvo zranenia.

MEWA ochranný odev individuálne upraví
MEWA ochranný odev individuálne upraví

Ochranné odevy by mali chrániť zdravie a život zamestnancov. Aby mohol byť tento účel splnený, musí odev dobre padnúť. Bežné konfekčnej veľkosti však nesedí každému pracovníkovi. Preto spoločnosť MEWA, poskytovateľ služieb v oblasti textilu, ponúka zmluvne regulované individuálne úpravy.

Komentáre

Komentár musí byť dlhší ako 5 znakov!

Potvrďte pravidlá!

Ešte nikto nekomentoval tento článok. Buďte prvý!