Dębica uvádza na trh nové letné výkonné pneumatiky Presto UHP2

23 marca 2017, 13:31

Vedúci poľský výrobca pneumatík Dębica uvádza na trh svoju najnovšiu vysoko výkonnú (UHP) letnú pneumatiku Presto UHP2. Náročným vodičom, ktorí hľadajú výkonnosť za konkurencieschopnú cenu, ponúka novinka vďaka pokročilej technológii dlhší kilometrový výkon.

Vynikajúca na mokrom povrchu

Dezén behúňa pneumatík Presto UHP2 je vybavený vysokým počtom hrán (celkovo je ich na jednej pneumatike 340), ktoré prerezávajú vodný film na vozovke a zaručujú tak veľmi dobrú ovládateľnosť a brzdné vlastnosti na mokrom povrchu. Zaoblené vonkajšie ramená sú okrem toho skonštruované tak, aby efektívne rozptyľovali vodu a znižovali tým nebezpečenstvo aquaplaningu.

Nízky valivý odpor a vyšší kilometrový výkon

Dezén ‚Uniform Contact Pressure‘ rozkladá tlak po celej oblasti styku behúňa s vozovkou a zaisťuje tak rovnomerné opotrebovávanie a dlhší kilometrový výkon. Pätná páska s optimalizovanou hodnotou valivého odporu znižuje spotrebu paliva tým, že obmedzuje stratu energie v okrajoch pneumatík, a rieši tak dôležitú požiadavku zákazníkov, ktorí sa rozhodujú pre nákup týchto pneumatík.

 

„Konštruktéri značky Dębica úzko spolupracovali, aby mohli ponúknuť vysoko výkonnú, odolnú pneumatiku za dostupnú cenu. Pokročilá technológia obsiahnutá v tejto novej UHP pneumatike sľubuje zákazníkom ako výhodnú kúpu, tak aj dobrý pocit pri riadení, „povedal Martijn De Jonge, produktový riaditeľ osobných pneumatík spoločnosti Goodyear v Európe, na Blízkom východe a v Afrike.

Pneumatiky Dębica Presto UHP2 budú na trhu k dispozícii v 21 rozmeroch, ktoré pokrývajú zhruba 50% trhu letných UHP pneumatík

Související články

Nemecká firma ATH-Heinl hľadá firmy pre spoluprácu
Nemecká firma ATH-Heinl hľadá firmy pre spoluprácu

Nemecká firma ATH-Heinl disponuje viac ako 28 rokmi skúseností v odvetví vybavenia servisov. V súvislosti s dynamickým rozvojom na českom a slovenskom trhu hľadá firma ATH-Heinl na stálu spoluprácu firmy – technické servisy s oprávneniami.

Nový servisný koncept PSA Groupe pre nezávislé servisy
Nový servisný koncept PSA Groupe pre nezávislé servisy

Spoločnosť P Automobil Import, člen švajčiarskej skupiny Emil Frey, ktorá pre slovenský trh zabezpečuje import vozidiel Peugeot, Citroën, DS a Opel, sa najnovšie stala držiteľom licencie na servisný koncept EUROREPAR CAR SERVICE. Na slovenský autoopravárenský trh, tak prináša celosvetovo rozšírený servisný koncept výrobcu automobilov PSA Groupe, určený pre nezávislých opravárov.

ZF Aftermarket: Častá chyba v diagnostice dvouhmotového setrvačníku
ZF Aftermarket: Častá chyba v diagnostice dvouhmotového setrvačníku

Příznaky jsou (někdy) zavádějící. Charakteristický hluk během startování motoru nutně neznamená opotřebení dvouhmotového setrvačníku. Nesprávná diagnostika způsobí, že se kovový zvuk objevuje i po opravě. Skutečnou příčinou problému přitom mohou být příliš nízké startovací otáčky motoru.

Premio začína sezónu pre motoristov
Premio začína sezónu pre motoristov

Sieť pneuservisou  a autoservisov Premio je už pripravená na začiatok sezóny spojenej s výmenou pneumatík za letné. Okrem iného pripravila špeciálnu akciu na kúpu sady pneumatík značiek Goodyear a Dunlop, v ktorej je možné získať kupón na doplnkové služby.

Pneumatika ContiPremiumContact 5 je víťazom testu
Pneumatika ContiPremiumContact 5 je víťazom testu

V teste letných pneumatík, ktorý realizoval magazín „Gute Fahrt“, odborný časopis so zameraním na vozidlá koncernu Volkswagen, obsadila pneumatika ContiPremiumContact 5 s technológiou ContiSeal prvé miesto. Pneumatika z Hannoveru sa presadila v konkurencii deviatich modelov pneumatík európskych, amerických a ázijských výrobcov. 

Letná pneumatika PremiumContact 6 presvedčivá pri testovaní pneumatík
Letná pneumatika PremiumContact 6 presvedčivá pri testovaní pneumatík

Letná pneumatika výrobcu Continental sa do finále kvalifikovala ako víťaz prvej testovacej fázy a odteraz je v predajniach k dispozícii v 70 vyhotoveniach s rozmermi od 16 do 21 palcov.

Komentáre

Komentár musí byť dlhší ako 5 znakov!

Potvrďte pravidlá!

Ešte nikto nekomentoval tento článok. Buďte prvý!