Novinky v sortimente spoločnosti Inter Cars

2 augusta 2017, 23:37

Inter Cars pridáva do svojej ponuky niekoľko noviniek. Od Bosalu to je kvalitné aditívum EOLYS® a čistič upchatého filtra pevných častíc dieselových motorov REGEFLEX®. A exkluzívne iba v Inter Cars alternátory a štartéry STARDAX.

EOLYS® je originálne palivové aditívum, ktoré prispieva k regenerácii dieselových filtrov pevných častíc (DPF). Jedná sa o katalýzu paliva obohateného o chemický prvok (Ce), ktorá je riešením na linkách prvovýroby a v popredajnom servise značiek PSA Peugeot/Citroën, BMW, Fiat, Ford, Lancia, Mazda či Volvo.

EOLYS aditivum.

S aditívom EOLYS® prebieha regenerácia DPF filtra automaticky a nezávisle na štýle jazdy. Či už sa jedná o mestskú premávku, mimomesto alebo diaľničnú jazdu.

Teraz navyše ku každej objednávke EOLYS® aj darček s logom BOSAL! Platí do 30.9.2017.

REGEFLEX® odstraňuje znečisťujúce látky v dieselovom filtri pevných častíc, a tak zaisťuje optimálnu funkciu, súvislý výkon motora a nízku spotrebu paliva. Je to finančne efektívne riešenie pre čistenie filtrov pevných častíc bez zložitej a finančne náročnej demontáže samotného filtra.

REGEFLEX® funguje štyrmi spôsobmi:
– Dramaticky zlepšuje priebeh regeneračného procesu pri nízkej prevádzkovej teplote
– Funguje ako prevencia straty výkonu zvýšenia spotreby paliva upchatého DPF
– Čistí dieselový vstrekovací systém
– Čistí turbokompresor a ventil recirkulácie výfukových plynov (EGR ventil)

REGEFLEX® značne zlepšuje priebeh regenerácie. Činí tak už pri nízkych prevádzkových teplotách pod 600°C. Toto je ideálne pre prevádzku vozidiel v meste alebo na krátke vzdialenosti.

Stardax alternátory a startéry

Inter Cars zaraďuje do svojej ponuky novinku značky STARDAX. STARDAX je výrobca úplne nových vysokovýkonných alternátorov a štartérov, na ktoré ponúka plnú 24 mesačnú záruku. STARDAX poskytuje vysokú dostupnosť, krátke dodacie lehoty, technické školenia, technickú podporu a montážne pokyny. V ponuke viac než 700 položiek.

Viac informácií na stránkach Inter Cars.

Související články

Nemecká firma ATH-Heinl hľadá firmy pre spoluprácu
Nemecká firma ATH-Heinl hľadá firmy pre spoluprácu

Nemecká firma ATH-Heinl disponuje viac ako 28 rokmi skúseností v odvetví vybavenia servisov. V súvislosti s dynamickým rozvojom na českom a slovenskom trhu hľadá firma ATH-Heinl na stálu spoluprácu firmy – technické servisy s oprávneniami.

Nový servisný koncept PSA Groupe pre nezávislé servisy
Nový servisný koncept PSA Groupe pre nezávislé servisy

Spoločnosť P Automobil Import, člen švajčiarskej skupiny Emil Frey, ktorá pre slovenský trh zabezpečuje import vozidiel Peugeot, Citroën, DS a Opel, sa najnovšie stala držiteľom licencie na servisný koncept EUROREPAR CAR SERVICE. Na slovenský autoopravárenský trh, tak prináša celosvetovo rozšírený servisný koncept výrobcu automobilov PSA Groupe, určený pre nezávislých opravárov.

ZF Aftermarket: Častá chyba v diagnostice dvouhmotového setrvačníku
ZF Aftermarket: Častá chyba v diagnostice dvouhmotového setrvačníku

Příznaky jsou (někdy) zavádějící. Charakteristický hluk během startování motoru nutně neznamená opotřebení dvouhmotového setrvačníku. Nesprávná diagnostika způsobí, že se kovový zvuk objevuje i po opravě. Skutečnou příčinou problému přitom mohou být příliš nízké startovací otáčky motoru.

Novinka u Inter Cars – Antialergénny kabínový filter BOSCH FILTER+
Novinka u Inter Cars – Antialergénny kabínový filter BOSCH FILTER+

INTER CARS Vám prináša rozšírenie už tak mimoriadne širokej ponuky kabínových filtrov. BOSCH Antialergénny kabínový FILTER+, to je nový filter poskytujúci skutočne mimoriadnu ochranu pred alergénmi, baktériami a jemným prachom.

Pamätajte na filtre LPG
Pamätajte na filtre LPG

Znečistený filter LPG nekvalitným palivom je jedným z najbežnejších, ale zároveň najviac bagatelizovaný dôvod ťažkostí u vozidiel na plynový pohon.

Hybridné lepidlá LOCTITE – Novinka v ponuke INTER CARS
Hybridné lepidlá LOCTITE – Novinka v ponuke INTER CARS

Henkel uviedol na trh univerzálne konštrukčné lepidlá LOCTITE, inovatívne lepidlá založené na patentovanej hybridnej technológii, ktorá spája najdôležitejšie faktory konštrukčných, sekundových a epoxidových lepidiel.

Komentáre

Komentár musí byť dlhší ako 5 znakov!

Potvrďte pravidlá!

Ešte nikto nekomentoval tento článok. Buďte prvý!