16. Veľtrh automobilových dielov, náradia a vybavenia servisov klope na dvere

30 augusta 2017, 8:34

Tradičný Veľtrh automobilových dielov, náradia a vybavenia servisov organizuje Inter Cars po ročnej prestávke. Už 16. ročník sa uskutoční v termíne 22.-24.9.2017 a miestom konania je opäť Varšava, konkrétne priestranstvá v okolí Národného futbalového štadióna.

16. targi Inter CarsInter Cars tu predstaví viac ako 200 svojich najvýznamnejších dodávateľov, ktorí svoje expozície rozloží na ploche presahujúcej 20.000 m² a návštevníkom predvedie najnovšie trendy v autoopravárenstve. Môžete sa tešiť na dodávateľov dielov a príslušenstva v celej škále produktov, ktoré spoločnosť Inter Cars predáva. Či už pôjde o náhradné diely a príslušenstvo pre osobné či nákladné automobily, bokom nezostanú ani motorkári a veľa noviniek a zaujímavostí bude k videniu aj v sektore vyhradenému garážové technike a servisnému vybaveniu.

Ďalší z bodov programu je komentovaná prehliadka najnovšieho skladu spoločnosti Inter Cars, ktorý je zároveň najväčším automatizovaným skladom svojho druhu v Európe. Sklad sa nachádza v blízkosti Varšavy a má rozlohu 15 hektárov. Celková skladová plocha je 40 000 m². Sklad tejto veľkosti sa nezaobíde bez premyslenej automatizácie. Jeho chrbtica je tvorená 11 km dlhým dopravníkom, ku ktorému je pripojený unikátny triedič. Ten pracuje na princípe niekoľkých prelínajúcich sa dopravníkov. Výrobky sú umiestnené na širokých pásoch, ktoré sa pohybujú v uzavretých slučkách. Systém dokáže za 24 hodín pretriediť až 500.000 položiek a rozoslať až 60.000 ks tovaru.

Inter Cars Motor Show logoSúčasťou veľtrhu bude aj bohatý sprievodný program. Na návštevníkov čaká veľkolepá Motor Show, v ktorej sa predstaví 50 jazdcov z najrôznejších motoristických disciplín. Hlavným lákadlom bude Inter Cars Gymkhana, kde sa proti sebe postavia 2 pretekári a na trati plnej prekážok predvedú svoje vodičské umenie. Nebude chýbať vystúpenie kaskadérov na 2 i 4 kolesách, freestyle MX, Globe of Speed, rally cross, drift show a mnoho ďalšieho.

Večer potom návštevníkov z Čiech a Slovenska čaká afterparty v spoločnom CZ & SK stanu. Bohaté občerstvenie, množstvo súťaží, živá hudba, kabaretné vystúpenia, DJ …. Ďalšie informácie bude Inter Cars postupne dopĺňať, prípadne navštívte oficiálny web.

16. trhy Inter Cars

Potvrdiť svoju účasť môžete u svojho obchodného zástupcu alebo vo svojej INTER CARS pobočke. Počet miest je limitovaný.

Komentáre

Komentár musí byť dlhší ako 5 znakov!

Potvrďte pravidlá!

Ešte nikto nekomentoval tento článok. Buďte prvý!