Novinka u Auto Kelly – zvárací program Starline

20 novembra 2017, 15:27

V sortimente Auto Kelly teraz nájdete dve invertorové zváračky pre zváranie elektrickým oblúkom pomocou obaľovanej elektródy a samozatemňovacie zváracie kukly.

Elektródová zváračka StarlineInvertorové zváračky Starline
Invertorové zváračky Starline sú výkonné stroje s kompaktnými rozmermi, nízkou hmotnosťou, jednoduchým použitím a plynulým riadením zváracieho procesu. Ich použitie a obsluha je teda o dosť jednoduchšia ako pri klasických trafo zváračkách.

Vďaka použitej technológii je možné prístroje prevádzkovať na dlhších napájacích kábloch bez citeľného ovplyvnenia zváracieho procesu kolísaním prívodného napätia. Zvárací prúd u nich možno plynulo nastaviť pomocou potenciometra na čelnom paneli a jeho hodnota je navyše zobrazená na prehľadnom LCD displeji. Vo výbave nechýba ani tzv. „Overload control“, teda ochrana prístroja proti preťaženiu v prípade dlhodobého zvárania vysokými prúdmi. Obidva prístroje umožňujú zváranie pomocou väčšiny typov rutilových a bázických elektród.

Zváracie kukly Starline
Zváracia kukla Spoločnosť Auto Kelly v sortimente tiež teraz ponúka aj dve samozatemňovacie zváračské kukly Starline. Jedná sa o odolné kukly s jednoduchým ovládaním a vysokou citlivosťou. Sú určené na všetky metódy zvárania pomocou elektrického oblúka (MMA zváranie obaľovanou elektródou, MIG / MAG zváranie v ochrannej atmosfére,TIG / WIG zváranie netaviteľnou elektródou). U oboch modelov je samozrejmosťou plne nastaviteľný
hlavový kríž pre jednoduché a pohodlné použitie

Viac sa dozviete v e-Info Auto Kelly november 2017.

Komentáre

Komentár musí byť dlhší ako 5 znakov!

Potvrďte pravidlá!

Ešte nikto nekomentoval tento článok. Buďte prvý!