Sady axiálnych tiahiel a manžiet MOOG u Auto Kelly

27 novembra 2017, 13:45

Spoločnosť Auto Kelly rozširuje svoju ponuku dielov riadenia značky MOOG o nové sady axiálnych tiahiel vrátane manžiet. Spoločnosť Federal Mogul Motoparts, celosvetový výrobca náhradných dielov OE kvality (značky Ferodo, Moog, Champion a Beru), ponúka nové sady v kvalite originálnej výbavy, ktoré šetria mechanikom čas potrebný na vykonanie opravy a navyše sa na ne vzťahuje nadštandardná trojročná záruka.

Sada obsahuje axiálne tiahlo, manžetu, dva upevňovacie diely z kovového kábla a sáčok maziva. Táto sada ponúka kompletné riešenie pre jednoduchú inštaláciu tak, že si nemusíte jednotlivé diely dokupovaťRad sád axiálnych tiahiel s manžetami MOOG pozostáva zo 78 rôznych referencií, ktoré pokrývajú hlavné modely osobných a dodávkových vozidiel v Európe. Jedná sa predovšetkým o továrenské značky vozidiel ako napr. AUDI,BMW, CITRÖEN, DACIA, FIAT, FORD, MERCEDES BENZ, NISSAN, OPEL, PEUGOT, RENAULT, SEAT, ŠKODA, VOLKSWAGEN, VOLVO a ďalšie.

Manžety na axiálne tiahla majú dôležitú úlohu pri udržiavaní bezpečnosti a ochrany systému riadenia vozidla. Zabraňujú prenikaniu špiny, vody a prachu ku kĺbu axiálneho tiahla, prispievajú k zachovaniu kvality maziva v riadiacom systéme a eliminujú možnosť vzniku korózie a predčasného opotrebovania. Podľa značky MOOG stojí za väčšinu porúch
axiálneho tiahla roztrhnutý návlek, preto odporúčame výmenu návleku v prípade poškodenia aj pri inštalácii nového tiahla.

Sada obsahuje axiálne tiahlo, manžetu, dva upevňovacie diely z kovového kábla a sáčok maziva. Táto sada ponúka kompletné riešenie pre jednoduchú inštaláciu tak, že si nemusíte jednotlivé diely dokupovať
… a ďalších 67 sád na www.autokelly.sk

Komentáre

Komentár musí byť dlhší ako 5 znakov!

Potvrďte pravidlá!

Ešte nikto nekomentoval tento článok. Buďte prvý!