Celoročné pneumatiky Goodyear Vector 4Seasons Gen-2 s viac ako 54 homologizaciami

25 júla 2017, 11:08

Od prvého predstavenia pred necelými dvoma rokmi už celoročné pneumatiky Goodyear Vector 4Seasons Gen-2 získali viac než 54 homologizácii pre 27 platforiem desiatich rôznych prvovýrobcov ako Audi, Citroën, Fiat, Ford, Opel, Renault, Seat, Škoda, Smart a Volkswagen.

Vector 4Seasons SUV Gen-2
Vector 4Seasons SUV Gen-2

Od polovice sedemdesiatych rokov je spoločnosť Goodyear najdôležitejším výrobcom celoročných pneumatík, ktoré sú v celom odbore jedným z najrýchlejšie rastúcich segmentov. Vodiči stále viac hľadajú spoľahlivé pneumatiky, ktoré by im ponúkli vynikajúcu výkonnosť a zbavili ich starostí pri akýchkoľvek klimatických podmienkach počas celého roka.

Prvotriednu kvalitu a výkonnosť pneumatík Vector 4Seasons Gen-2 potvrdzujú tiež nezávislé testy celoročných pneumatík renomovaných automobilových časopisov ako napríklad Auto-Bild, Auto Express a Auto, Motor und Sport. Pneumatiky sú povestné vďaka svojej vynikajúcej priľnavosti na mokrých i suchých vozovkách, skvelej ovládateľnosti na snehu a výbornej hodnote valivého odporu.

„Sme veľmi hrdí na to, že pre popredných výrobcov automobilov sú Vector 4Season Gen-2 v posledných dvoch rokoch pri výbere celoročných pneumatík najlepšou voľbou,“ povedal Nick Harley, výkonný riaditeľ spoločnosti Goodyear pre originálnu výbavu osobných vozidiel v regióne Európa, Blízky východ a Afrika. „Celoročné pneumatiky čoraz viac obľúbenejšie a Goodyear Vector 4Season Gen-2 s ich pokročilou konštrukciou a technológiou ponúkajú vysokú kvalitu vodičom, ktorí chcú, aby na ich vozidle boli pneumatiky výkonné skutočne po celý rok.“

Související články

Nemecká firma ATH-Heinl hľadá firmy pre spoluprácu
Nemecká firma ATH-Heinl hľadá firmy pre spoluprácu

Nemecká firma ATH-Heinl disponuje viac ako 28 rokmi skúseností v odvetví vybavenia servisov. V súvislosti s dynamickým rozvojom na českom a slovenskom trhu hľadá firma ATH-Heinl na stálu spoluprácu firmy – technické servisy s oprávneniami.

Nový servisný koncept PSA Groupe pre nezávislé servisy
Nový servisný koncept PSA Groupe pre nezávislé servisy

Spoločnosť P Automobil Import, člen švajčiarskej skupiny Emil Frey, ktorá pre slovenský trh zabezpečuje import vozidiel Peugeot, Citroën, DS a Opel, sa najnovšie stala držiteľom licencie na servisný koncept EUROREPAR CAR SERVICE. Na slovenský autoopravárenský trh, tak prináša celosvetovo rozšírený servisný koncept výrobcu automobilov PSA Groupe, určený pre nezávislých opravárov.

ZF Aftermarket: Častá chyba v diagnostice dvouhmotového setrvačníku
ZF Aftermarket: Častá chyba v diagnostice dvouhmotového setrvačníku

Příznaky jsou (někdy) zavádějící. Charakteristický hluk během startování motoru nutně neznamená opotřebení dvouhmotového setrvačníku. Nesprávná diagnostika způsobí, že se kovový zvuk objevuje i po opravě. Skutečnou příčinou problému přitom mohou být příliš nízké startovací otáčky motoru.

SealTech ako riešenie pre predĺženie prevádzkyschopnosti vozidla po defekte
SealTech ako riešenie pre predĺženie prevádzkyschopnosti vozidla po defekte

Spoločnosť Goodyear oznamuje, že jej niekoľkokrát ocenené vysoko výkonné pneumatiky Eagle F1 Asymmetric 3, vybavené najnovšou technológiou značky Goodyear-SealTech, schválila automobilka Volkswagen ako originálnu výbavu svojho nového modelu Arteon.

Goodyear uvádza protektory na návesové nákladné pneumatiky pre vysoké zaťaženie
Goodyear uvádza protektory na návesové nákladné pneumatiky pre vysoké zaťaženie

Spoločnosť Goodyear uvádza na trh nové teplé protektory záťažových („high load“) pneumatík pre nákladné vozidlá. Reaguje tak na trend čoraz väčšieho rozšírenia pneumatík konštruovaných na vysokú záťaž. Nové protektory sú určené na pneumatiky TreadMax KMAX T HL a TreadMax SP246 HL, v oboch prípadoch v rozmere 385 / 65R22,5.

Pneumatiky Goodyear obúvali aj historicky prvé ME ťahačov na Slovensku
Pneumatiky Goodyear obúvali aj historicky prvé ME ťahačov na Slovensku

Tribúny SLOVAKIA RINGU v Orechovej Potôni boli cez uplynulý víkend svedkami historicky prvých pretekov ťahačov na svojom okruhu v rámci FIA Majstrovstiev Európy. Na výnimočnom premiérovom podujatí nechýbali ani pneumatiky Goodyear Truck Racing, ktoré už 13- tu sezónu obúvajú v rámci seriálu pretekov všetky ťahače v súboji o prvenstvo.

Komentáre

Komentár musí byť dlhší ako 5 znakov!

Potvrďte pravidlá!

Ešte nikto nekomentoval tento článok. Buďte prvý!