Zdeněk Fořt menovaný na pozíciu General Sales Director v spoločnosti Goodyear Dunlop Tires

4 septembra 2015, 7:43

Spoločnosť Goodyear Dunlop Tires novo obsadila pozíciu General Sales Director pre Českú republiku, Maďarsko a Slovensko.

Zdeněk Fořt nastupuje do spoločnosti Goodyear Dunlop Tires na pozícii General Sales Director a stáva sa súčasne členom CE Exco teamu, ktorý združuje top management pre strednú Európu. Bude zodpovedný za stratégiu, rozvoj spoločnosti a predaj osobných, nákladných a motocyklových pneumatík na spomenutých troch trhoch.

Zdeněk Fořt prichádza do spoločnosti Goodyear Dunlop Tires s bohatými skúsenosťami v odbore predaja a marketingu v automobilovom priemysle. Doteraz mal na starosti riadenie obchodu a marketingu pre Českú republiku v spoločnosti Nissan Sales Central & Eastern Europe. Predtým pôsobil aj v spoločnosti Hyundai Motor Czech, kde 6 rokov zastával pozíciu obchodného a marketingového riaditeľa a 2 roky pozíciu generálneho riaditeľa.

Zdeněk Fořt je absolventom Vysokej školy ekonomickej v Prahe a hovorí po česky, anglicky a nemecky. Je ženatý a má dvoch synov. Vo svojom voľnom čase rád športuje a cestuje. 

Komentáre

Komentár musí byť dlhší ako 5 znakov!

Potvrďte pravidlá!

Ešte nikto nekomentoval tento článok. Buďte prvý!