Najväčší slovenský autobazár ponúkne približne 100 nových pracovných pozícií

23 septembra 2016, 14:20

Sieť autobazárov AAA AUTO aktuálne ponúka 21 pracovných miest a ďalších 25 bude vypisovať v súvislosti s otvorením novej pobočky v Liptovskom Mikuláši. Do konca roka bude vyhlásené výberové konanie na ďalších približne 60 pracovných pozícií. Najväčší nábor spoločnosť uskutoční v Žilinskom samosprávnom kraji, šancu na uplatnenie však dostanú i záujemcovia z ostatných krajov.

Aktuálne spoločnosť hľadá do svojich pobočiek najmä predajcov, výkupných technikov, pracovníkov podpory predaja, klientskych poradcov finančných služieb a mechanikov. Do novej pobočky v Liptovskom Mikuláši obsadzuje všetky pozície od pomocných pracovníkov po manažéra pobočky. Ďalšie pracovné pozície budú obsadzované priebežne až do konca roka. „Voľné miesta by sme chceli obsadiť talentovanými a skúsenými ľuďmi, ktorí chcú využiť svoj potenciál a majú záujem v našej spoločnosti rásť a realizovať sa,“ komentuje nábor Karolína Topolová, generálna riaditeľka AAA AUTO.

Spoločnosť AAA AUTO, ktorá je nominovaná v prestížnej ankete Najzamestnávateľ 2016, ponúka novým zamestnancom pracovnú zmluvu na dobu neurčitú, široké možnosti ďalšieho vzdelávania, dynamické a priateľské prostredie podporujúce proaktívny prístup k práci. Predajcov, výkupcov, klientskych poradcov finančných služieb a manažérov motivuje prepracovaný systém provízií. K ďalším benefitom patrí i pružná pracovná doba, zľavy na športové a kultúrne akcie, zľavy na produkty AAA AUTO alebo bonusy za odporučenie zákazníkov. „Najväčším kapitálom našej spoločnosti sú naši zamestnanci, preto tým najpilnejším a najschopnejším umožňujeme široké možnosti kariérneho rastu. To sú dôvody, pre ktoré u nás pracuje mnoho kolegov už dlhšie ako pätnásť či skoro dvadsať rokov,“ dodáva Topolová.

Související články

Nemecká firma ATH-Heinl hľadá firmy pre spoluprácu
Nemecká firma ATH-Heinl hľadá firmy pre spoluprácu

Nemecká firma ATH-Heinl disponuje viac ako 28 rokmi skúseností v odvetví vybavenia servisov. V súvislosti s dynamickým rozvojom na českom a slovenskom trhu hľadá firma ATH-Heinl na stálu spoluprácu firmy – technické servisy s oprávneniami.

Nový servisný koncept PSA Groupe pre nezávislé servisy
Nový servisný koncept PSA Groupe pre nezávislé servisy

Spoločnosť P Automobil Import, člen švajčiarskej skupiny Emil Frey, ktorá pre slovenský trh zabezpečuje import vozidiel Peugeot, Citroën, DS a Opel, sa najnovšie stala držiteľom licencie na servisný koncept EUROREPAR CAR SERVICE. Na slovenský autoopravárenský trh, tak prináša celosvetovo rozšírený servisný koncept výrobcu automobilov PSA Groupe, určený pre nezávislých opravárov.

ZF Aftermarket: Častá chyba v diagnostice dvouhmotového setrvačníku
ZF Aftermarket: Častá chyba v diagnostice dvouhmotového setrvačníku

Příznaky jsou (někdy) zavádějící. Charakteristický hluk během startování motoru nutně neznamená opotřebení dvouhmotového setrvačníku. Nesprávná diagnostika způsobí, že se kovový zvuk objevuje i po opravě. Skutečnou příčinou problému přitom mohou být příliš nízké startovací otáčky motoru.

Dovolenková sezóna sa niesla v znamení veľkých áut
Dovolenková sezóna sa niesla v znamení veľkých áut

Tohtoročná letná sezóna sa stala doménou veľkopriestorových automobilov ako sú MPV, SUV a offroady. Len počas leta sa ich predalo o 24% viac ako za rovnaký čas vlani. Nárast predaja veľkých automobilov v čase dovoleniek potvrdil len záujem motoristov o zvýšenú bezpečnosť a komfort z jazdy. Najväčšia sieť ojazdených vozidiel na Slovensku, AAA AUTO tento […]

Motoristi najprv prehodnocujú výšku splátky, až potom k nej vyberajú auto
Motoristi najprv prehodnocujú výšku splátky, až potom k nej vyberajú auto

Dostupnosť úverov na nákup vozidiel mení nákupné správanie zákazníkov autobazárov. Už nevyberajú ako prvé, ktoré vozidlo si kúpia, ale zisťujú aký úver a výšku splátky im autobazár dokáže od úverovej spoločnosti zaistiť. Až potom vyberajú konkrétne auto, ktoré sa zmestí do danej ponuky. Tento rok stúpla priemerná financovaná čiastka vozidla na 6.500 eur, čo je […]

Podľa čoho si vyberajú autá začínajúci vodiči?
Podľa čoho si vyberajú autá začínajúci vodiči?

Pre väčšinu motoristicky založených mladých ľudí je vodičský preukaz po dosiahnutí plnoletosti dôležitý ako vstup do dospelého života. Mladí absolventi autoškôl patria však do najrizikovejšej skupiny čo sa týka nehodovosti. Pri výbere prvého vozidla však dochádza k zásadným rozdielom v požiadavkách na vozidlo u mužov a žien. Pre dievčatá do 25 rokov je zásadná farba […]

Komentáre

Komentár musí byť dlhší ako 5 znakov!

Potvrďte pravidlá!

Nick, 19 októbra 2017, 8:12 0 0

Z velkých autobazárov podla mňa, nejlepší, poskytujú záruky, aj servis, ich ceny sú dobré a majú velký výber. Auto vám privezú kamkoľvek budete chceť:-)

Odpoveď

Rola, 3 novembra 2017, 21:51 0 0

Ja aj moji znami kupovali v AAA a vseci spokojnost.

Odpoveď

Lenka, 17 decembra 2017, 22:50 0 0

Tiez mam s AAA dobru skusenost.

Odpoveď

Peter, 24 januára 2018, 23:02 0 0

Suhlasim s nazorom, ze vyberat vo velkych bazaroch je najlepsia volba.

Odpoveď

Minka, 22 februára 2018, 14:10 0 0

Kupila som s inzercie a uz by som to nikty neurobila, do auta som navrazala takmer viac penazi ako povodne stalo a stale na mna vyskakuju dalsie zavady. V autobazaru by mi dali zaruku, takto si mozem iba utriet dlhy nos.

Odpoveď

petrzlen, 28 februára 2018, 9:04 0 0

ja som si tam tiez kupila svojho milacika :-)

Odpoveď