Luděk Šlajer bol menovaný do funkcie riaditela spoločnosti DAF

9 októbra 2017, 16:55

V polovici septembra bol oficiálne menovaný do funkcie riaditeľa zastúpenia výrobcu nákladných vozidiel DAF pre Českú republiku a Slovensko, spoločnosti DAF Trucks CZ, s. r. o., pán Luděk Šlajer.

Luděk Šlajer menovaný do funkcie riaditeľa
Luděk Šlajer menovaný do funkcie riaditeľa

Luděk Šlajer sa narodil v roku 1974 v Prahe. Absolvoval Fakultu strojnú ČVUT v Prahe, pričom časť štúdia absolvoval na TU Chemnitz. Už krátko po absolutóriu spojil svoj profesijný život so značkou DAF a postupne prešiel niekoľko technických a manažérskych pozícií.

Začal doslovne od „piky“, keď v roku 1999 nastúpil do spoločnosti DAF Trucks CZ ako technický školiteľ. Od roku 2000 začal pôsobiť ako produktový manažér v oddelení marketingu a v roku 2003 sa stal manažérom zodpovedným za oblasť náhradných dielov.
V roku 2007 odišiel na rok a pol zbierať skúsenosti do centrály spoločnosti DAF Trucks v Eindhovene, kde pracoval ako oblastný manažér predaja náhradných dielov pre región strednej Európy.

Po svojom návrate späť do Českej republiky v roku 2008 bol menovaný riaditeľom dílerstva DAF Trucks Praha, ktoré viedol až do roku 2016. V októbri minulého roka potom do svojej kompetencie pribral aj spoločnosť DAF Trucks CZ ako jej konateľ a v septembri tohto roku bol menovaný jej riaditeľom.

Luděk Šlajer k svojmu menovaniu povedal: „Stávam sa riaditeľom spoločnosti v čase, keď uvádzame na trh najnovšiu generáciu všetkých troch modelových radov. Opäť tak zásadným spôsobom posúvame technickú úroveň našich vozidiel. Samotná ich kvalita je však len jedným článkom reťaze, kam patrí aj kvalita predajnej a servisnej siete, úroveň ponúkaných finančných služieb, palubný sledovací systém, predaj náhradných dielov a príslušenstva, spätný odkup vozidiel atď. Za každým z nich stoja konkrétni ľudia a ja som hrdý na tým, ktorý dohromady vytvára vysokú úroveň spoločnosti DAF Trucks v Čechách a na Slovensku a robí z nej systémového partnera dopravcom a ďalším našim partnerom. Mojou úlohou je viesť tento tým tak, aby značka DAF stále figurovala na popredných priečkach v hodnotení trhového podielu. Teším sa, že budeme aj naďalej pokračovať vo skvelej spolupráci s našimi partnermi.“

Komentáre

Komentár musí byť dlhší ako 5 znakov!

Potvrďte pravidlá!

Ešte nikto nekomentoval tento článok. Buďte prvý!