Pneumatiky BFGoodrich prichádzajú na európsky trh pneumatík pre nákladné vozidlá a autobusy

11 decembra 2017, 16:24

Značka BFGoodrich, ktorá je už viacej než 100 rokov svetovým lídrom v segmente off-roadových pneumatík a známym výrobcom pneumatík pre osobné a nákladné vozidlá, uvádza na európsky trh rad pneumatík pre nákladné vozidlá a autobusy, ktoré sú určené na všetky typy použitia – pre diaľkovú, regionálnu, zmiešanú prepravu, ako aj prepravu osôb po celý rok.

Promo kamión BFGoodrich

Nákladné pneumatiky BFGoodrich boli doposiaľ dostupné len na iných svetadieloch a do Európy dorazia začiatkom roka 2018. Nový rad pneumatík je určený na rôzne typy použitia, ako sú diaľková, regionálna i zmiešaná (staveniská a príjazdové cesty k nim) preprava a preprava osôb, a zaručujú optimálny pomer kvality a ceny. Všetky modely pneumatík zaisťujú priľnavosť a vynikajúcu stabilitu a ovládateľnosť bez ohľadu na jazdné podmienky. O tom svedčí aj označenie M+S (určené pre jazdu v blate a na snehu, ang. mud + snow) a/alebo 3PMSF (symbol snehovej vločky s tromi štítmi hôr zaručujúci vynikajúce správanie v zimných podmienkach).

Promo kamión pneu BFGoodrichNový rad BFGoodrich zahrnuje tri rady nákladných pneumatík:
BFGoodrich Route Control – vyvinutá pre vozidlá, ktoré zaisťujú tak národnú, ako aj medzinárodnú dopravu.
BFGoodrich Cross Control – určená do zmiešanej prevádzky na staveniskách a príjazdových cestách k nim.
BFGoodrich Urban Control – vyvinutá pre autobusy jazdiace v mestskej premávke.

V novom rade nákladných pneumatík BFGoodrich sa nachádza 53 produktov na riadiace, hnacie aj vlečené nápravy, ktoré boli vyrobené v Európe a sú prispôsobené potrebám európskych prepravcov a cestných podmienok. Pneumatiky BFGoodrich sú k dispozícii v troch rôznych rozmeroch – 17,5”, 19,5” a 22,5”. Vďaka tomu sú vhodné pre všetky najfrekventovanejšie modely nákladných vozidiel.

Pneumatika BFGoodrich pre nákladné vozidlá a autobusy

Európska premiéra pneumatík BFGoodrich pre nákladné vozidlá a autobusy sa uskutočnila na veľtrhu SOLUTRANS, počas ktorého značka predstavila aj rad doplnkových služieb a zákaznícku podporu.

Nový rad nákladných a autobusových pneumatík BFGoodrich a doplnkové služby pre používateľov budú na trhu k dispozícii od januára 2018 prostredníctvom siete viacej než 3.000 predajcov po celej Európe.

Komentáre

Komentár musí byť dlhší ako 5 znakov!

Potvrďte pravidlá!

Ešte nikto nekomentoval tento článok. Buďte prvý!