Nový portál www.udrzbavozidla.sk

26 septembra 2016, 15:17

Odteraz budú profesionáli lepiť a opravovať ešte lepšie: nová webová stránka značiek Loctite a Teroson www.udrzbavozidla.sk ponúka hodnotné tipy pre špecializované spoločnosti v automobilovom sektore.

 

AG15044_Explosionsgrafik_RZ

Väčšina dielcov karosérie a motora sa môže opraviť pomocou správneho náradia a vhodných produktov. Opravy môžu zahŕňať napríklad utesňovanie švov, opravu kovových a plastových komponentov, zaisťovanie skrutiek či utesňovanie závitov. Produkty vyvinuté pod značkami Loctite a Teroson sa pýšia nielen desaťročiami overenou účinnosťou v automobilovom sektore, zároveň sa radia aj medzi najpopulárnejšie značky používané automobilovými dielňami a autoservismi.

JT a HENKELSpoločnosť Henkel ponúka prostredníctvom svojej online platformy nový typ webovej stránky – VRM portál, zameraný na opravy a údržbu vozidla. Profesionáli na ňom nájdu informácie ohľadom rôznych oblastí spojených s opravou a údržbou vozidiel, a prostredníctvom neho môžu tiež získať technickú výhodu oproti konkurencii.“ Toto odvetvie sa extrémne rýchlo vyvíja a napreduje. Informácie sa preto musia prenášať priamo, rýchlo a vo forme zameranej na cieľovú skupinu”, hovorí Jiří Toman, VRM Adhesive Technologies pre CZ a SK. Nový VRM portál považuje za doplnkovú službu k špecializovaným školeniam, ako aj za hodnotný zdroj informácií pre profesionálov v automobilovom priemysle.

www.udrzbavozidla.sk ponúka užitočné tipy na opravy kovov a plastov, na správnu inštaláciu a výmenu čelného skla, opravu drobných poškodení laku, ako aj podporu pre mechanické opravy. “Napríklad prostredníctvom špeciálnych návodov ukazujeme, ako sa dajú opraviť časti motora, ktoré zabezpečujú jeho hladký chod,” Jiří Toman vysvetľuje.“ Tiež poskytujeme hodnotné tipy a triky na použitie produktov Loctite a Teroson pri každodennej práci v autoservisoch a opravárenských dielňach.” Ponuku online portálu dotvárajú novinky o inováciách produktov, podujatiach, školeniach a špeciálnych promo kampaniach.

Komentáre

Komentár musí byť dlhší ako 5 znakov!

Potvrďte pravidlá!

Ešte nikto nekomentoval tento článok. Buďte prvý!