Castrol plánuje skvalitniť svoje zákaznícke služby

11 júla 2016, 10:06

Spoločnosť Castrol sa chystá výrazne rozšíriť svoje zákaznícke služby a mať dosah na väčší počet zákazníkov v Poľsku, Českej republike, Slovensku a Maďarsku optimalizáciou svojho prístupu na trh a prácou s menším počtom väčších autorizovaných distribútorov.

Stredná a východná Európa, ktorá zahŕňa Poľsko, Českú republiku, Slovensko a Maďarsko, je pre spoločnosť Castrol naďalej dôležitým trhom s potenciálom rásť. Cesta k trhovým zmenám predpokladá spoluprácu partnerských autorizovaných distribútorov so spoločnosťou Castrol s cieľom posilniť úzky vzťah so zákazníkmi, rozšíriť zákaznícke služby a dosah na trh.

V dôsledku toho budú mať milióny zákazníkov lepší prístup k svetoznámym produktom značky Castrol. Spolu s našimi partnermi chceme ďalej prenikať na tento rýchlo rastúci trh a posilniť našu pozíciu jednej z popredných spoločností v oblasti mazív,“ hovorí  Mathias Buschbeck, Central Cluster Sales Director.

Táto zmena v spôsobe distribúcie produktov a služieb, bude znamenať menej väčších distribučných partnerov.  Budeme úzko spolupracovať s vybranými partnermi na vytvorení „eko-systému Castrol“, s poskytnutím nástrojov a procesov, neustálym školením a prístupom k našej škále produktov a služieb,“ hovorí Sławomir Radoń, Sales Director Central Eastern Europe.

Naši distribuční partneri boli vybraní tak, aby spĺňali potreby zákazníkov a zodpovedali požiadavkam  jednotlivých trhov,“ hovorí pán Ivo Lelkens, Central Cluster Industrial Distributor Sales Director.  „Sme partnermi spoločností, ktoré môžu poskytnúť našim zákazníkom pridanú hodnotu, pomáhajú nám neustále zlepšovať zákaznícke služby a my im poskytujeme nástroje, ktorými môžu túto hodnotu ponúknuť.

Naše plány rastu v strednej a východnej Európe sú ambiciózne a sústredia sa na implementáciu našej cesty k dosiahnutiu nového trhovému modelu.  To v kombinácii s uvedením našich nových technologicky pokročilých produktov, rozšírenými partnerstvami s poprednými výrobcami automobilov (OEM),  významnými sponzorskými aktivitami v oblasti motošportu, obchodnými a tiež priemyselnými podujatiami zabezpečí, že značka  Castrol bude hlavnou voľbou na tomto zaujímavom a vzrušujúcom trhu,” uzatvára Mathias  Buschbeck.

V sučasnosti sú vybranými Autorizovanými distribútormi Castrol pre Slovensko v oblasti

a) automobilových mazív pre autorizované servisy:
  1. SERVIND SLOVAKIA, s.r.o.

b) ostatných automobilových mazív:
  1. DF Partner s.r.o.
  2. AUTO KELLY SLOVAKIA s.r.o.
  3. BÁRDI  AUTO SLOVAKIA s.r.o.
  4. ELIT Slovakia s.r.o.
  5. Inter Cars Slovenská republika s.r.o.

c) priemyselných maziv:
  1. Istrex Oil s.r.o.

Komentáre

Komentár musí byť dlhší ako 5 znakov!

Potvrďte pravidlá!

Ešte nikto nekomentoval tento článok. Buďte prvý!