Moderné xenónové osvetlenie

18 júla 2016, 11:34

Inter Cars predstavuje novinky od spoločnosti OSRAM.

Vysokotlakové výbojky OSRAM sú predurčené pre použitie v osobných automobiloch. Poskytujú veľké množstvo svetla, veľmi intenzívne osvetlenie cesty a stanovujú vysoké štandardy účinnosti a životnosti. Výbojky XENARC sú schválené len na použitie v špeciálnych xenónových svetlometoch. Tie musia disponovať automatickým nastavením kužeľa svetlometu a špeciálnym čistiacim systémom. Výmenu výbojok XENARC doporučujeme nechať na kvalifikovaných pracovníkov.

XENARC ORIGINAL
Výbojky XENARC ORIGINAL od spoločnosti OSRAM sú synonymom pre maximálny výkon. V porovnaní s halogénovými žiarovkami poskytujú až o 100% viac svetla so svetelnou účinnosťou vyššou až o 300%. Navyše pri 4100 K poskytujú výbojky teplotu svetla oveľa bližšie dennému svetlu. Vďaka tomu je lepšie osvetlený povrch vozovky a sú zmiernené príznaky únavy. Koncentrácia vodiča je vyššia a umožňuje mu zahliadnuť prekážky a značky skôr, a tak na ne aj rýchlejšie zareagovať. Výhodu výbojok XENARC ORIGINAL pocíti aj vodiči idúci v protismere: Rozptyl svetla moderných svetelných systémov bol znížený na minimum, takže už nedochádza  k predtým bežnému oslneniu. Pôsobivá je tiež mimoriadne dlhá životnosť týchto výbojok, ktorá zvyčajne dosahuje dĺžku predpokladanej životnosti priemerného vozidla. To znamená menej odpadu, viac ohľadu na životné prostredie.

XENARC COOL BLUE INTENSE
Nároční vodiči automobilov, ktorí chcú spojiť najnovšiu technológiu s najlepším dizajnom, si výbojky XENARC COOL BLUE INTENSE zamilujú. Vysokotlakové výbojky poskytujú modrasté, vysoko kontrastné svetlo s vysokým svetelným tokom. Tak zabezpečujú dokonalé osvetlenie vozovky, individuálny dizajn osvetlenia a bezpečnú jazdu s nižším rizikom únavy. Navyše sú tieto inovatívne riešenia pôsobivé vďaka ich mimoriadne dlhej životnosti a skvelému vzhľadu. Vďaka teploty svetla 5000 K (chladné biele svetlo) a ich efektu COOL BLUE vás nikto neprehliadne. Svoju obľubu nachádza tiež u nadšencov pre tuning a vodičov, ktorí uprednostňujú moderný vzhľad. Aby ste docielili nadštandardného vzhľadu vozidla, spoločnosť OSRAM ponúka výbojky XENARC COOL BLUE INTENSE pre všetky svetlomety. Všetky výbojky radu XENARC COOL BLUE INTENSE majú homologáciu ECE a označenie DOT.

XENARC NIGHT BREAKER UNLIMITED
XENARC NIGHT BREAKER UNLIMITED presvedčí až o 70% väčším množstvom svetla v porovnaní s ostatnými xenónovými výbojkami – vďaka tomu je pre automobilové osvetlenie skutočným hitom. Táto najvýkonnejší xenónová automobilová výbojka na svete vytvára o 20 metrov dlhší svetelný kužeľ a vydáva až o 5% belšie svetlo ako štandardné xenónové výbojky. Hlavnými prínosmi sú potom podstatne lepšie osvetlené cesty a dlhšia doba na reakciu. Výbojka XENARC NIGHT BREAKER UNLIMITED sa preto ideálne hodí pre pohodlnú jazdu a pôsobí proti únave vodiča.

Komentáre

Komentár musí byť dlhší ako 5 znakov!

Potvrďte pravidlá!

Ešte nikto nekomentoval tento článok. Buďte prvý!