Nové webové stránky spoločnosti Elring spustené

19 augusta 2022, 13:31

Po šiestich rokoch od posledného vylepšenia budú spustené nové webové stránky spoločnosti Elring. Vedľa modernejšieho a prepracovanejšieho dizajnu ponúknu užívateľom množstvo vylepšených funkcií a množstvo nových prvkov. A ďalšie rozšírenie sa už pripravuje.

Vylepšené webové stránky sú neoddeliteľnou súčasťou digitalizačnej a komunikačnej stratégie spoločnosti Elring a poskytujú návštevníkom úplne nový užívateľský zážitok počas prehliadky produktového portfólia a širokej ponuky služieb spoločnosti Elring.

„Potreba byť informovaný u našich zákazníkov od pandémie koronavírusu výrazne vzrástla a tieto požiadavky sú v stále väčšej miere uspokojované formou digitálneho obsahu. Preto bolo nutné reagovať na meniace sa vzorce dopytu. Naše nové webové stránky sú modernejšie ako predtým a obsahujú viac informácií, naviac ponúkajú novú alebo vylepšenú škálu služieb prispôsobených konkrétnym požiadavkám,“ hovorí Joel Maier, riaditeľ produktového manažmentu.

Nové webové stránky spoločnosti Elring napríklad ponúkajú viac informačných stránok o produktoch a prehľadný kalendár s podrobnosťami o nadchádzajúcich veľtrhoch a akciách. Funkcia vyhľadávania na webe bola ďalej vylepšená, aby poskytovala oveľa lepšie výsledky a skrátila tak dobu potrebnú na nájdenie konkrétneho výrobku. Prepracovaná bola tiež funkcia vyhľadávania distribútorov, ktorá teraz poskytuje spoľahlivejšie výsledky zobrazené na mape Google známe z iných webových stránok. Okrem toho bola do webových stránok integrovaná úspešná akadémia Elring s vlastným dashboardom, na ktorom sa zobrazujú zložené skúšky a zoznam certifikátov, ktoré sú k dispozícii na stiahnutie.

Nové centrum pre médiá

Nové webové stránky spoločnosti Elring využívajú prístup „mobile-first“ a sú, samozrejme, optimalizované pre chytré telefóny a tablety. Jednou z úplne nových funkcií je komplexné mediálne centrum, ktoré zahŕňa celú škálu materiálov a informácií (TSI a VSI) a praktické vyhľadávanie pomocou filtrov. Nevyhnutnou súčasťou webu ostáva online katalóg, ktorý je priebežne aktualizovaný. Záujemcovia nielen o produkty a služby spoločnosti Elring, ale tiež o kariérne príležitosti v rámci skupiny ElringKlinger Group, uvítajú novo vytvorenú sekciu Kariéra.

V súčasnej dobe sa plánujú ďalšie inovácie, ktoré budú na webové stránky Elring pridávané v nasledujúcich mesiacoch s cieľom zlepšiť celkový užívateľský komfort.

Komentáre

Komentár musí byť dlhší ako 5 znakov!

Potvrďte pravidlá!

Ešte nikto nekomentoval tento článok. Buďte prvý!