Spoločnosť BASF bola už po štrnástykrát ocenená spoločnosťou General Motors ako „Dodávateľ roka“

16 decembra 2019, 15:14

Spoločnosť BASF už po štrnástykrát od roku 2002 získala od spoločnosti General Motors (GM) ocenenie „Dodávateľ roka“. Táto cena sa udeľuje dodávateľom, ktorí vynikajú takými výkonnostnými kritériami ako sú: kvalita, realizácia zákaziek, inovácie a celkové náklady.

Firma BASF získala ocenění

„Na našich dodávateľov kladieme vysoké nároky,“ hovorí Steve Kiefer, zastávajúci v GM pozíciu Senior Vice President, Global Purchasing and Supply Chain. „Vy ste ich vysoko prekročili, aby ste poskytli kvalitu a inovácie, ktoré nám pomáhajú získavať zákazníkov pre ich aktívny život“.

K nositeľom ocenení patria spoločnosti, ktoré ponúkajú GM svoje produkty a služby v oblastiach ako sú: diely a komponenty pre automobily, dodávateľský reťazec a logistika, služby zákazníkom a nepriame služby.

Spoločnosť BASF podporuje spoločnosť GM svojou široko členenou ponukou koloristických riešení, moderných lakovacích procesov, technických plastov a polyuretánových technológií pri zdokonaľovaní jej produktivity a taktiež aj pri ochrane životného prostredia. Divízia BASF Coatings dodala spoločnosti GM svoj integrovaný proces, ktorý šetrí čas a prírodné zdroje a zásobuje väčšinu výrobných zariadení GM progresívnymi technológiami pre povrchové úpravy.

“Toto vyznamenanie je výsledkom výraznej orientácie sa na zákazníka v celej divízii BASF Coatings. Naše obchodné vzťahy s GM sa zakladajú na inováciách, službách a neustálom zdokonaľovaní spokojnosti zákazníkov,“ hovorí Dirk Bremm, riaditeľ divízie Coatings spoločnosti BASF.

Komentáre

Komentár musí byť dlhší ako 5 znakov!

Potvrďte pravidlá!

Ešte nikto nekomentoval tento článok. Buďte prvý!