Značky nových možností – ProfiPower, OYODO a JPN

13 decembra 2021, 16:10

ProfiPower, OYODO a JPN sú tri značky spoločnosti Moto-Profil. V ich sortimente nájdete cenovo výhodné súčiastky do modelov európskeho, japonského, kórejského a amerického pôvodu. Prvá z nich predstavuje špičkový rad s veľmi bohatým obsahom katalógu, druhá je zase o niečo lacnejšou alternatívou a tretia zastupuje cenovo dostupný segment a ponúka tie najobľúbenejšie referencie, pričom je zachovaná vysoká úroveň kvality.

ProfiPower, OYODO a JPN sú značky s mimoriadnym potenciálom – využívajú výhody škálovania objednávok, a zároveň ponúkajú prvotriednu kvalitu za priaznivé ceny. Ide o skupinu vlastných značiek súčiastok, ktoré vytvorila spoločnosť Moto-Profil, jeden z najväčších distribútorov nielen v Poľsku, ale v celej strednej a východnej Európe. Nezabúdajme, že Moto-Profil je taktiež prevádzkovateľom obľúbenej siete profesionálnych veľkoobchodov, predajní a autoservisov ProfiAuto.

ProfiPower – v kvalite je sila

Automobilové diely a doplnky ProfiPower sú zárukou prvotriednej kvality. Estetické balenia skrývajú produkty popredných svetových výrobcov. Súčiastky ProfiPower prinášajú majiteľom vozidiel tri dôležité výhody: bezpečnosť, trvanlivosť a bezporuchovosť. V roku 2020 získala značka ProfiPower prestížný certifikát „Dobrá značka 2020 – kvalita, dôvera, renomé“. Zaradila sa tak medzi prestížne značky, ktoré sú v Poľsku oceňované na základe prieskumov spokojnosti zákazníkov.

OYODO a JPN

OYODO je záruka najvyššej úrovne precízneho spracovania a odolnosti. Súčiastky z tohto radu sa vyrábajú pomocou najmodernejších technológií v renomovaných závodoch, ktoré dodávajú komponenty pre prvovýrobu popredným výrobcom osobných automobilov. Na druhej strane ponuka JPN od roku 2007 zaručuje najvyšší stupeň bezpečnosti, trvanlivosti a vysokú kvalitu spracovania, a to za atraktívnu trhovú cenu. Sortiment oboch značiek zahŕňa viac ako 15 000 položiek a plne uspokojuje dopyt na trhu po prvkoch brzdových, pohonných, riadiacich, elektrických, chladiacich a palivových systémov, nevynímajúc ani súčasti odpruženia, filtre a ložiská.

ProfiPower, OYODO a JPN: všetko, čo potrebujete

Tri vlastné značky Moto-Profil sú skvelým pomocníkom pre zákazníkov, ktorí vďaka nim nemusia sledovať aktuálne akcie ani čítať recenzie jednotlivých dodávateľov. Ceny všetkých troch radov sú vždy priaznivé a za kvalitu zodpovedá uznávaný distribútor Moto-Profil.

Je dobré spomenúť aj to, že okrem obľúbených, spotrebných dielov, ako sú brzdové doštičky či spodné čapy ramena, v ponuke nájdete aj oveľa sofistikovanejšie súčiastky, ktoré sa vďaka výhodnej cene a záujmu na trhu väčšinou stávajú najpredávanejšími ihneď po uvedení do ponuky. Patria k nim napríklad ABS senzory, dvojhmotové zotrvačníky, prevodovky riadenia, palivové nádrže, náboje kolies, chladiče, prípadne podpery hriadeľov.

Bezproblémové dodanie

Automobilové diely ProfiPower sa distribuujú iba v rámci siete ProfiAuto. OYODO a JPN sú určené všetkým zákazníkom, ktorí nakupujú cez centrálu spoločnosti Moto-Profil. V súčasnosti Moto-Profil dodáva svoje produkty do 25 krajín.

Komentáre

Komentár musí byť dlhší ako 5 znakov!

Potvrďte pravidlá!

Ešte nikto nekomentoval tento článok. Buďte prvý!