FERDUS: Zľavy až 450 € na hevery, uťahovačky, dielenský nábytok, spotrebný materiál atď.

12 januára 2023, 11:52 Akcia ukončená

Po dvoch rokoch sú späť –⁠ novoročné zľavy FERDUS v rámci výpredaja skladov. Poďte zlikvidovať, čo prebýva. Vyberať môžete z náradia, dielenského nábytku aj spotrebného materiálu. Akcia platí od 12. 1. do 18. 1. 2023 alebo do vypredania zásob.

Zľava dňa patrí opravnej sade pre priepichy pneu:

 

Vozíky STRC 270x boli roky zavedeným etalónom vo FERDUS katalógu. Na ich miesto už sa tlačia nástupcovia, v porovnaní s omladinou im ale nič dôležité nechýba.

Uťahovačka v sade aj s orechmi skoro za polovicu? Pokiaľ zháňate 3/4″ model, máte možnosť.

Lovili aj v palete robustných heverov značky SNIT. Chcete 2 t klasiku alebo hľadáte naozajstné vysokotonážne monštrum? Úspora 450 € bez DPH je top.

Stojanový hustič HJ931BD-LX má síce drahšieho bračeka so samonávinom, aktuálna zľava ale drobný handicap kompenzuje viac ako dostatočne.

Panenka Antonín alebo bravčová? Za nás víťazí hydraulická. Lacnejšie to už snáď ani nejde.

A menej obvyklá položka na koniec. Bubon s hadicou pre vodu a ľahké oleje. Vhodný do dielne, domu aj na záhradu. Dobre vyzerá, a ešte lepšie funguje.

Ceny sú uvedené bez DPH. Nie je možné kombinovať s inými zvýhodneniami. Ponuka nie je určená pre veľkoobchodných partnerov.

Ak máte záujem o ďalšie vybavenie pre autoservisy a pneuservisy – montážne stroje, zdviháky, materiály na opravu pneumatík, duše, vyvažovacie materiály, náradie alebo chemické produkty, kontaktujte priamo firmu FERDUS, s. r. o.

Komentáre

Komentár musí byť dlhší ako 5 znakov!

Potvrďte pravidlá!

Ešte nikto nekomentoval tento článok. Buďte prvý!