FERDUS: -20% zľavy na srážače pätiek

25 júla 2024, 10:26

Spoločnosť FERDUS pripravila zľavy na hydraulické a pneumatické srážače pätiek. Akcia platí od 25. 7. do 31. 7. 2024 alebo do vypredania zásob.

Ktorý zrážač pätiek TRUCK/BUS/EM/OTR kolies je lepší? Hydraulický alebo pneumatický?

Pre olejom živený kus v čierno-žltej kombinácii hovorí o niečo vyšší výkon a pohodlné pedálové ovládanie. Zdvih valca je 100 mm, množstvo spotrebovaného vzduchu, ktorý poháňa hydraulickú sústavu, sa pohybuje v rozmedzí 140-280 l/min., hmotnosť samotného odtlačovača atakuje 18 kg. Špecialitou je adaptér v podobe (pravého, ľavého?) háku pre lepšie zaklesnutie sa do protivníka.

Čierno-strieborný súper na to ide inak. Spolieha sa na jednoduchší, čisto pneumatický mechanizmus a opiera sa o slávu americkej značky Gaither. Rozsah odrážania síce končí na hranici 68 milimetrov, rozdiel ale viac ako dostatočne kompenzuje iba 113 l/min. spotrebovaného vzduchu, a predovšetkým majstrovská práca s odľahčenými materiálmi. Váha 4,6 kg je skutočne vynikajúca.

Ceny sú uvedené bez DPH. Nie je možné kombinovať s inými zvýhodneniami. Ponuka nie je určená pre veľkoobchodných partnerov.

Ak máte záujem o ďalšie vybavenie pre autoservisy a pneuservisy – montážne stroje, zdviháky, materiály na opravu pneumatík, duše, vyvažovacie materiály, náradie alebo chemické produkty, kontaktujte priamo firmu FERDUS, s. r. o.

Komentáre

Komentár musí byť dlhší ako 5 znakov!

Potvrďte pravidlá!

Ešte nikto nekomentoval tento článok. Buďte prvý!