MEWA: Všetko z jedného zdroja – komplexné a efektívne čistenie prístrojov a zariadení

20 augusta 2024, 12:53

Stavebné projekty, operatívny lízing, dovolenkové cesty – to je objednávanie rôznych služieb u jedného poskytovateľa. Máte jednu kontaktnú osobu, ktorá sa postará o všetko – šetrí vám čas a peniaze. To, čo dobre funguje pre súkromné osoby, môžu firmy ľahko prispôsobiť aj pre svoje firemné potreby v oblasti čistenia. Olej, mastnota, rozpúšťadlá a špinavé nástroje – v dielňach a výrobných priestoroch je vždy čo čistiť.

Aby sa takéto znečistenie odstránilo čo najlepšie, ponúka poskytovateľ  textilných služieb v súlade so zásadou “všetko z jedného zdroja” dvoch tímových hráčov: opakovane použiteľné textilné čistiace utierky a rohože absorbujúce olej ako službu s kompletným servisom. Zodpovedné osoby majú v prípade oboch produktov jedno kontaktné miesto, čo im šetrí drahocenný čas a umožňuje im sústrediť sa na iné úlohy.

„Olejová vaňa“ z textilného materiálu je ideálnym riešením pre všetky priemyselné odvetvia, ktoré sa opakovane stretávajú s únikmi olejových a vodných látok.

Správna čistiaca utierka na každé použitie

Služba čistiacich utierok je veľmi jednoduchá. Spoločnosť Mewa určí počet potrebných čistiacich utierok a dodá požadované množstvo v dohodnutom termíne. Odteraz má každý v podniku vždy po ruke čisté čistiace utierky. Po použití sa utierka vhodí do bezpečnostnej nádoby SaCon, ktorú dodáva spoločnosť Mewa. Tá nielen udržiava poriadok, ale poskytuje aj dôležité plus z hľadiska bezpečnosti, pretože je vyrobená z nehorľavého plastu a má hermeticky uzavreté veko. Vďaka tomu sú špinavé čistiace utierky v bezpečí. Spoločnosť Mewa dodá čisté utierky v dohodnutom čase, vyzdvihne SaCon spolu so špinavými utierkami, vyperie ich ekologickým spôsobom a vráti ich do cyklu na opakované použitie. Mewa sa teda stará o celú organizáciu; spoločnosť môže zveriť súvisiace ekologické povinnosti spoločnosti Mewa.

Štyri rôzne úrovne kvality tkaniny spĺňajú požiadavky priemyslu, obchodu a dielní. Čistiace utierky Mewa sa preto môžu používať univerzálne vo všetkých odvetviach bez toho, aby bolo potrebné ponúkať nespočetné množstvo riešení pre rôzne špecializované oblasti. Utierky sú vysoko absorpčné, odolné a rozmerovo stabilné.

Certifikované bezpečnostné nádoby “SaCon” sú neoddeliteľnou súčasťou komplexnej služby čistiacich utierok: zabezpečujú bezpečnú manipuláciu so znečistenými utierkami.

Vysoko absorpčná rohož na zachytávanie oleja zaisťuje čistotu a bezpečnosť na pracovisku

Podložka Multitex dokáže s veľkou dynamikou absorbovať až tri litre rozpúšťadiel, chladiacich kvapalín, mazív, lúhov alebo iných kvapalín. Má formát „uteráka“ 60 x 90 cm,  je ideálna aj do tých najtesnejších priestorov a je vhodná na použitie pri laboratórnom stole alebo pri opravách čerpadiel či potrubí, strojov, nástrojov a častí vozidiel. Praktická výhoda: niekoľko záchytných rohoží umiestnených vedľa seba spoľahlivo pokryje väčšie plochy. Rohože udržujú podlahu bez olejových a vodných kvapalín.

Komplexné služby prinášajú transparentnosť nákladov

Toto výkonné duo otvára nové možnosti pre firmy a dielne. Vďaka princípu “používať namiesto vlastniť” účinne mení procesy a systematicky znižuje pracovné zaťaženie. Zákazník profituje z mnohých výhod. Odpadá potreba nákupu jednorazových materiálov a riešia sa problémy so skladovaním a logistikou: pevné, vypočítateľné splátky podľa konkrétneho dopytu vytvárajú transparentnosť nákladov. A tí, ktorí nechajú špinu na profesionálov, nielenže ušetria čas a námahu, ale aj aktívne urobia niečo pre životné prostredie.

Viac informácií nájdete na webovej stránke MEWA.

Komentáre

Komentár musí byť dlhší ako 5 znakov!

Potvrďte pravidlá!

Ešte nikto nekomentoval tento článok. Buďte prvý!