FERDUS: 20% zľava na kladivá na pätky a pojazdné stojany

26 septembra 2024, 10:56 Do konca 5 dní

Niekto chce trafiť kladivom klinec po hlavičke, vo firme FERDUS radšej správne trafí priestor medzi pätkou bočnice a ráfikom disku. Teda minimálne v prípade práce s nižšie vystavenou dvojicou. Kto si niekedy zadal s nákladným pneuservisom alebo je to dokonca jeho denný chlieb, tak veľmi dobre vie, o čom je reč. A tiež si bude vedieť vybrať. Či dať prednosť super cene, alebo nižšej hmotnosti. Akcia platí od 26. 9. do 2. 10. 2024 alebo do vypredania zásob.

A keď už máme kladivo na čarodejnice, ehm, chceli sme povedať na pätky, vystáva klasická otázka: „Kam s ním?“ Riešenie je samozrejme viac. Postaviť do rohu, nechať ležať len tak na zemi, vyhodiť na dážď čí mráz a tak ďalej.

FERDUS fanúšikovia upratovania a organizácie ale preferujú pojazdný stojan, kde má nielen kladivo, ale aj montážna a demontážna páka vždy svoje presné miesto. O luxuse v podobe možnosti pohodlného prevážania namiesto prenášania ani nehovoriac.

Ceny sú uvedené bez DPH. Nie je možné kombinovať s inými zvýhodneniami. Ponuka nie je určená pre veľkoobchodných partnerov.

Ak máte záujem o ďalšie vybavenie pre autoservisy a pneuservisy – montážne stroje, zdviháky, materiály na opravu pneumatík, duše, vyvažovacie materiály, náradie alebo chemické produkty, kontaktujte priamo firmu FERDUS, s. r. o.

Komentáre

Komentár musí byť dlhší ako 5 znakov!

Potvrďte pravidlá!

Ešte nikto nekomentoval tento článok. Buďte prvý!