Motorservice spúšťa celosvetový predaj repasovaných turbodúchadiel

1 októbra 2024, 22:05

Od augusta 2024 ponúka spoločnosť MS Motorservice International GmbH svoje výrobky po celom svete pod značkou turbo by Intec. Na tento účel sa v talianskej prevádzke Lanciano zabezpečili dodatočné zdroje: Obstarali sme stroje, zaistili dôkladné zaškolenie zamestnancov. Vďaka globálnej expanzii ponúka teraz špecialista na náhradné diely svojim zákazníkom možnosť profitovať z vysokej odbornosti v oblasti repasovania turbodúchadiel.

Turbodmychadlo MS Motorservice

Doposiaľ boli turbodúchadlá dostupné len vo Francúzsku, Nemecku a Grécku. Spoločnosť Motorservice začala vo francúzskom Genas s generálnymi opravami turbodúchadiel v malom rozsahu už v roku 2011. So stúpajúcim dopytom sa sériová výroba postupne rozšírila do dcérskych spoločností. Keď sa ukázalo, že výrobné kapacity vo Francúzsku sú znovu nedostatočné, boli potrebné zodpovedajúce investície v prevádzke spoločnosti Motorservice v Lanciane. V dvoch výrobných prevádzkach zameraných na repasovanie turbodúchadiel vyšla spoločnosť Motorservice v ústrety stúpajúcemu dopytu svojich zákazníkov po celom svete.

Portfólio produktov

Turbodúchadlá sa používajú takmer vo všetkých moderných, palivami poháňaných motoroch osobných automobilov a vo zvyšujúcej sa miere aj v motoroch úžitkových vozidiel. Tento vývoj posilňujú aj trendy, ako zmenšovanie kubatúry motorov, redukcia spotreby paliva, znižovanie škodlivých látok. Nevhodná údržba alebo poruchy iných komponentov motora môžu mať výrazný vplyv na životnosť turbodúchadla – môžu zapríčiniť až jeho výpadok. Spoločnosť Motorservice ponúka s repasovanými turbodúchadlami značky turbo by Intec vysokokvalitné riešenia na výmenu.

Portfólio produktov zahŕňa turbodúchadlá pre osobné, úžitkové a terénne vozidlá, ako aj výrobky súvisiace s turbodúchadlami. V záujme lepšieho splnenia požiadaviek trhu sme vyvinuli vlastný výmenný program pre bežné oblasti použitia turbodúchadiel. Výsledkom je riešenie pre výmeny turbodúchadiel v starších vozidlách, ktoré autoservisom umožňuje čeliť konkurenčnému tlaku v segmente osobných automobilov pomocou vysokokvalitných riešení. Pri repasovaní turbodúchadiel sa značka turbo by Intec opiera o zoznam striktných požiadaviek. Na zaručenie špičkovej kvality celej výroby používa spoločnosť Motorservice stroje uznávané výrobcami turbodúchadiel.

Repasovanie

Každé turbodúchadlo sa kompletne rozoberie a dôkladne vyčistí. Pri tom sa preverí opätovná použiteľnosť všetkých jednotlivých dielov, čím sa šetria prírodné zdroje a chráni životné prostredie. Po individuálnom opätovnom zmontovaní sa nanovo vyváži hriadeľ turbíny a nakalibruje sa pneumatická alebo elektrická regulácia. Nakoniec musí turbodúchadlo absolvovať test výkonnosti. Na ďalšie sledovanie sa zaistí uloženie všetkých údajov z korekčnej údržby.

Princíp fungovania turbodúchadla

Spaliny vznikajúce pri spaľovaní poháňajú turbínu, ktorá je pomocou hriadeľa spojená s obežným kolesom kompresora. Obežné koleso kompresora rotujúce v najnovších a najkompaktnejších turbodúchadlách s výkonom až 400 000 otáčok za minútu komprimuje nasávaný vzduch a privádza vďaka tomu do motora vyšší objem vzduchu. Tým sa umožní redukcia emisií CO2 a spotreby paliva. Aj napriek tomu je možné zvyšovanie výkonu.

O značke turbo by Intec

turbo by Intec je značka spoločnosti MS Motorservice International GmbH. Je synonymom pre vysokokvalitné repasované turbodúchadlá. Zákazníci profitujú z rýchlych a efektívnych opráv turbodúchadiel pre osobné a úžitkové automobily, ako aj na stacionárne použitia. Repasovaním turbodúchadiel spoločnosť významne prispieva k trvalej udržateľnosti a ochrane zdrojov. Spoľahnite sa na kvalitu: Výroba a všetky testovacie postupy sa riadia prísnymi štandardami medzinárodného výrobcu originálneho vybavenia.

Komentáre

Komentár musí byť dlhší ako 5 znakov!

Potvrďte pravidlá!

Ešte nikto nekomentoval tento článok. Buďte prvý!