Rozšírenie produktovej rady Nissens o chladiče EGR pre vozy Truck

2 októbra 2024, 13:53

Nissens Automotive rozširuje svoj sortiment častí systému EGR o chladiče EGR pre nákladné vozidlá. Systém EGR je nevyhnutný pri aktívnom znižovaní emisií motora, čím sa minimalizuje znečistenie životného prostredia.

Nissens chladiče EGR

Kľúčová systémová časť

Teplota výfukových plynov prechádzajúcich systémom EGR je kritickým faktorom. Určuje celkový výkon systému a jeho schopnosť znižovať tvorbu škodlivých plynov vo výfukových plynoch. Priamou úlohou chladičov EGR je znížiť teplotu plynu pred jeho zaradením do spaľovacej zmesi. Kvôli drsným prevádzkovým podmienkam, prirodzenému opotrebovaniu alebo účinkom bežných porúch v rámci systému účinnosti motora je chladič jednou z častí systému EGR, ktorá môže trpieť poruchami, čo má za následok znížený výkon systému a teda potrebu výmena chladiča.

Počiatočný sortiment chladičov EGR pre nákladné vozidlá od spoločnosti Nissens pozostáva z 15 položiek, ktoré zodpovedajú 37 číslam originálneho vybavenia (OE) a pokrývajú mnohé z najpopulárnejších aplikácií nákladných vozidiel v Európe.

Kompletné riešenie pre trh s náhradnými dielmi

Nové chladiče EGR pre nákladné vozidlá od spoločnosti Nissens poskytujú vynikajúce riešenie na riešenie potrieb trhu. Rovnako ako každý iný náhradný diel od dánskeho výrobcu, aj nové chladiče EGR zodpovedajú uznávaným štandardom kvality Genuine Nissens. Tieto hodnoty zahŕňajú rozšírené overenie a testovacie série vykonávané interne aj externe. Zahŕňajú dizajnové a materiálové vylepšenia, ktoré prispievajú k vysokému tepelnému výkonu a celkovej odolnosti dielu vždy, keď je to potrebné.

Výsledkom je, že chladiče EGR pre nákladné vozidlá Nissens sú prémiovými produktmi na trhu s náhradnými dielmi, ktoré dokonale kopírujú výkon a vybavenie komponentu OE. Okrem toho poskytujú predĺženú a bezproblémovú prevádzku v náročných podmienkach systému, ktoré sú výsledkom častých kolísania teploty a tlaku. Sortiment zahŕňa aj diely relevantné pre inštaláciu, ako sú uzatváracie ventily pre špecifické aplikácie, ktoré poskytujú kompletné riešenie opráv.

díly Nissens pro nákladní vozidla

Odborníci na účinnosť motora a nákladné vozidlá

Nissens je vysoko rešpektovaný výrobca na trhu s náhradnými dielmi, ktorý ponúka širokú škálu komponentov prémiovej kvality v rámci tepelných systémov a systémov účinnosti motora pre všetky segmenty vozidiel, vrátane mnohých aplikácií pre nákladné vozidlá Euro 6. Celý rad dielov systému Engine & Efficiency spoločnosti Nissens pokrýva viac ako 7.500 OE čísel v rámci 6 produktových radov, vrátane turbodúchadiel s radou takmer 90 modelov pre nákladné vozidla. S chladičmi EGR môže spoločnosť Nissens ponúknuť svojim distribútorom náhradných dielov pre nákladné vozidlá a sieti servisov špecializovaných na nákladné vozidlá rozšírené riešenie na jednom mieste so všetkými kritickými systémovými náhradnými dielmi.

Komentáre

Komentár musí byť dlhší ako 5 znakov!

Potvrďte pravidlá!

Ešte nikto nekomentoval tento článok. Buďte prvý!