Rad BREMBO XTRA: Dokonalý štýl a výnimočný výkon pre motoristických nadšencov

10 októbra 2024, 9:55

Brembo predstavuje rad Xtra – svoj parádny rad náhradných brzdových riešení, ktorý v sebe spája výrazný výkon s atraktívnym dizajnom, čím umocňuje radosť zo športového brzdenia za každých jazdných podmienok. Produkty Xtra, ktoré sú priamym výsledkom rozsiahlych odborných znalostí spoločnosti Brembo v oblasti inovatívnych procesov a riešení pre trh s originálnym vybavením, dokonale spĺňajú požiadavky motoristických nadšencov, ktorí chcú ešte lepšie zúročiť svoje skúsenosti na cestách pomocou prispôsobených prvkov vo svojich vozidlách.

Řada BREMBO XTRA

Vďaka pokrytiu 60 % vozidlového parku rad Xtra obsahuje už viac ako 300 čísel kotúčových dielov, 200 brzdových doštičiek a strmene X-Style, ktoré sú najnovším prírastkom do tejto rodiny produktov. Rad Xtra predovšetkým tvoria kotúče Brembo Xtra, kotúče Brembo Max, brzdové doštičky Brembo Xtra a strmene Brembo X-Style.

Kotúče Brembo Xtra ponúkajú efektívny chladiaci systém s vyššou cirkuláciou vzduchu a lepšou schopnosťou odvádzať teplo a vodu. Športový vzhľad sa vyznačuje otvormi na brzdnej ploche na zvýšenie výkonu, ktoré vytvárajú efekt šúchania, vďaka čomu čistia materiály z povrchu a zmierňujú opotrebúvanie brzdových kotúčov.

Kotouče Brembo Xtra

Kotúče Brembo Max disponujú jedinečným tvarom, ktorý zlepšuje funkčnosť brzdového systému s cieľom zaistiť okamžitú odozvu po použití brzdového pedála. Drážkovaný kotúč vlastne umožňuje vyšší koeficient trenia na zvýšenie výkonu už aj v počiatočných fázach brzdenia a dokonca aj pri vysokých teplotách. Drážky na kotúčoch Brembo Max okrem toho slúžia na reguláciu opotrebovania brzdových kotúčov, pretože sú potiahnuté ochrannou UV vrstvou na ochranu pred koróziou.

Brzdové doštičky Brembo Xtra sú kompatibilné s kotúčmi Brembo Xtra a kotúčmi Brembo Max na zaistenie vynikajúceho výkonu a zároveň dokonalej presnosti. Brzdové doštičky Brembo Xtra sú vyrobené z materiálu zaisťujúceho vynikajúce trenie vytvoreného spojením 30 rôznych komponentov, pričom sú dokonalou voľbou na umocnenie radosti z jazdy bez negatívnych vplyvov na prejdenú vzdialenosť či kompromisov v oblasti bezpečnosti a pohodlia na vozovke.

Brzdové destičky Brembo Xtra

Brzdové doštičky Brembo Xtra sú navrhnuté tak, aby harmonicky fungovali s kotúčmi Brembo Max a Brembo Xtra, pričom každá z nich funguje od seba nezávisle, aby poskytovali vynikajúci výkon a zaisťovali úplnú kontrolu nad brzdovým systémom. Exkluzívny trecí materiál predstavuje dokonalé riešenie pre náročnú športovú jazdu bez kompromisov v oblasti pohodlia alebo odolnosti na vozovke.

Strmene Brembo X-Style určené pre prémiové modely sú najnovším prírastkom do segmentu sekundárneho trhu. Ideálne riešenie na úpravu auta o renomované elegantné hliníkové strmene Brembo v kombinácii s originalitou v podobe farby, ktorá vyhovuje individuálnym, jedinečným a výrazným štýlom.

Třmeny Brembo X-Style

Rad Brembo Xtra je už k dispozícii na trhu a na webe www.bremboparts.com.

Komentáre

Komentár musí byť dlhší ako 5 znakov!

Potvrďte pravidlá!

Ešte nikto nekomentoval tento článok. Buďte prvý!