Spoločnosť ELIT rozšírila sortiment o litrové balenia PRO-TEC + ponúka 40% zľavu

10 februára 2020, 12:27 Akcia ukončená

Spoločnosť ELIT rozšírila svoju ponuku o litrové balenia PRO-TEC. Navyše je možné využiť 40% zľavu v období od 10. 2. do 16. 2. 2020.

Rozšírenie sortimentu o litrové balenia PRO-TEC + 40% zľava

Produkty PRO-TEC sú zamerané na údržbu a opravu v automobilovom sektore. Avšak nepoužívajú sa iba v spojení s automobilmi, ale tiež v oblasti priemyslu, motocyklov, servisnej techniky a tie nákladnej, železničnej či autobusovej. Vývoj a výroba produktov sa vykonáva na najvyššej úrovni a je neustále prispôsobovaná komplexnejšej technológií vozidiel a rastúceho dopytu automobilového inžinierstva.

Produkty sú testované a certifikované vládou kontrolovaným inštitútom (TÜV). Vďaka mnohoročným skúsenostiam a spolupráci s automobilovým priemyslom sú produkty PROTEC celosvetovo považované za unikátne. Sú overené praxou a dôrazne odporúčané špičkovými odborníkmi. Produkty sú testované a vyvíjané z dôvodu neustále sa meniacich technológií v automobilovom priemysle, aby bola dosiahnutá optimálna schopnosť výkonu všetkých benzínových, dieselových a hybridných motorov.

Práve teraz Vám spoločnosť ELIT prináša ekonomické litrové balenie PRO-TEC z produktovej rady pre motor, benzínový, dieselový palivový systém, pre LPG a DPF.

Kompletný leták vo formáte PDF.

Komentáre

Komentár musí byť dlhší ako 5 znakov!

Potvrďte pravidlá!

Ešte nikto nekomentoval tento článok. Buďte prvý!