FERDUS: Desiatky zliav, darčekov a ďalších bonusov

10 decembra 2020, 10:49 Akcia ukončená

Firma FERDUS pripravila svoju najväčšiu akciu roka. Ako inak, keď už sú Vianoce za rohom. Takže? Urobte si radosť a vyberajte. Akcia platí od 10. 12. do 16. 12. 2020 alebo do vypredania zásob.

FERDUS Vianočná akcia roka

Máte po jesennej sezóne rýchloupínacie matice opotrebené na doraz? Využite zľavy 10 a 20 % na najpredávanejšie modely.

Potrebujete nové gumové podložky? Niečo nám hovorí, že budete chcieť štyri. Kúpiť ale stačí len tri. Poslednú dáme zadarmo. Platí na celú kategóriu, teda na takmer päťdesiat rôznych prevedení.

Montážne sedadlo alebo ležadlo je v dielni vždy vítaný kamoš. Nakúpte v e-shope FERDUS nad 200 Eur a vyberte si z nasledujúcej štvorice jeden kúsok grátis ako darček.

Pozn.: Pre uplatnenie napíšte v objednávke kód vybraného darčeka do poznámky.

Nezabudli ani na ‚mäsiarov‘. Aktuálna ponuka: 25 % nadol na všetky prerezávacie nože.

V roku 2020 boli jedným z best-sellerov naozaj veľmi podarené lisy SNIT. Nasledujúcu šestku môžete mať teraz s odpočtom -15 %.

Kúpte jeden, druhý máte zadarmo. Táto akcia je asi úplne jasná. A áno, možno kombinovať ľubovoľné varianty stieračov. Nie každý má na aute dva rovnaké.

Hustiče s certifikátom? Môžete vyberať podľa značiek aj podľa zliav. Ako je libo.

Zľavy ponúkame aj na viac ako desať prevedení vzduchových hadíc. Flat rate -20 %.

Naozaj zaujímavý bonus? K pojazdnému stojanu na nákladné montážne páky jedna zadarmo – konkrétne model TD-55M za 52 Eur, ktorý je pre oba stojany priamo určený.

A borec na koniec. Úspora 24 Eur pri kúpe univerzálne podložky k vyzúvačkám. Nech sa vám v novom roku odrážajú pätky ako po masle.

Ceny a limity sú uvedené bez DPH. Nemožno kombinovať s inými výhodami.

Ak máte záujem o ďalšie vybavenie pre autoservisy a pneuservisy – montážne stroje, zdviháky, materiály na opravu pneumatík, duše, vyvažovacie materiály, náradie alebo chemické produkty, kontaktujte priamo firmu FERDUS, s. r. o.

Komentáre

Komentár musí byť dlhší ako 5 znakov!

Potvrďte pravidlá!

Ešte nikto nekomentoval tento článok. Buďte prvý!