FERDUS rozdáva desiatky zliav a darčekov naprieč celým sortimentom

15 decembra 2022, 11:55 Akcia ukončená

Firma FERDUS prináša vianočné darčeky. Rozdáva desiatky zliav a darčekov naprieč celým sortimentom. Akcia platí od 15. 12. do 21. 12. 2022 alebo do vypredania zásob.

Začína sa kompaktnými odsávačkami nášho osvedčeného nemeckého partnera – firmy Ölbox:

V ponuke zliav majú nielen jednotlivé produkty, ale aj vybrané kategórie. Napríklad najpredávanejšie montážne páky, pri ktorých už pred stromčekom odstrojili 25 % z pôvodnej ceny.

Nie, toto nie je ani príborový set, ani štartovací balíček pre začínajúcich doktorov, aj keď na liečbu slúži. Len inak a inde. Stačí nakúpiť za 100 € bez DPH a magnetická sada je vaša.

Kúp jeden a druhý máš zadarmo. Akcia 1+1 na všetky stierače. A pozor, jednotlivé dĺžky je možné medzi sebou ľubovoľne kombinovať.

Aku náradie – téma aj zaklínadlo súčasnosti. Buď ho chcete, alebo nechcete. Alebo skúsite. Napríklad keď je k dostaniu skoro o tretinu výhodnejšie. Na výber medzi reprezentantom základného zeleného radu alebo dvoma špičkovými modelmi z programu EcoPro. Parametre v e-shope. Zn. Tiger.

Ešte jeden flat na kategóriu špeciálne vytvorenú od nás pre vás. Štvrtka dole na brúsiace nástroje.

Ku všetkým montážnym pastám naježí FERDUS poctivého chlpáča, ak chcete: montážny štetec.

Posledný zhasne? Možno ten, kto objedná posledný kus manuálnej vyzúvačky TRSM-008. Super lacnú alternatívu pre výmenu kolies menších priemerov ste počas roka opakovane vykúpili, tak sa rozhodli v skladoch opásať. A ešte vylepšiť cenovku.

Ceny sú uvedené bez DPH. Nie je možné kombinovať s inými zvýhodneniami. Ponuka nie je určená pre veľkoobchodných partnerov.

Ak máte záujem o ďalšie vybavenie pre autoservisy a pneuservisy – montážne stroje, zdviháky, materiály na opravu pneumatík, duše, vyvažovacie materiály, náradie alebo chemické produkty, kontaktujte priamo firmu FERDUS, s. r. o.

Komentáre

Komentár musí byť dlhší ako 5 znakov!

Potvrďte pravidlá!

Ešte nikto nekomentoval tento článok. Buďte prvý!