FERDUS: 20% zľava na tlakové delá EZ

29 júna 2023, 8:53 Akcia ukončená

Tlakové delo je dobrá hračka pre dielenské figliarstva, oveľa lepšie ale poslúži ako naozaj seriózny pomocník pri prezúvaní pneumatík. Dôverne známe bude predovšetkým v nákladnom pneuservise, čím ďalej častejšie si ale nachádza miesto aj v tom osobnom. Akcia firmy FERDUS platí od 29. 6. do 12. 7. 2023 alebo do vypredania zásob.

Na e-shope FERDUS môžete v kategórii tlakových diel nájsť rovno desiatku produktov, ktoré tvoria prevažne americké výrobky Gaither. Kto ale nepotrebuje značku za každú cenu, môže siahnuť po dvojici EZ-5 z ázijskej proveniencie, ktorá majiteľovi riadne ušetrí. Stačí si len vybrať, či dáte prednosť ručnému alebo automatickému odpaľovaniu.

Ceny sú uvedené bez DPH. Nie je možné kombinovať s inými zvýhodneniami. Ponuka nie je určená pre veľkoobchodných partnerov.

Ak máte záujem o ďalšie vybavenie pre autoservisy a pneuservisy – montážne stroje, zdviháky, materiály na opravu pneumatík, duše, vyvažovacie materiály, náradie alebo chemické produkty, kontaktujte priamo firmu FERDUS, s. r. o.

Komentáre

Komentár musí byť dlhší ako 5 znakov!

Potvrďte pravidlá!

Ešte nikto nekomentoval tento článok. Buďte prvý!