FERDUS: Letná akcia na zdviháky

3 augusta 2023, 10:41 Akcia ukončená

Ospalé júlové teplo striedajú osviežujúce augustové akcie. V pestrom mixe firmy FERDUS so zľavou 20 % zaujme predovšetkým mechanické duo so širokou škálou použitia – poslúži nielen ako zdvihák, ale aj ako ručný navijak, zverák alebo napríklad pomocník pri vyslobodzovaní. Akcia platí od 3. 8. do 9. 8. 2023 alebo do vypredania zásob.

Hydraulický jack určený pre motory a prevodovky s nosnosťou 500 kg taktiež nesklame. Pracovný stôl je vybavený reťazami na zaistenie, nechýba kolieskový pojazd a poteší nožný pohon s pákovým nástavcom.

A na záver úplná klasika. Poctivý a naozaj robustný hever do troch ton, a dokonca osemtonová panenka; samozrejme že nie maková, ale rovnako ako pojazdný kolega plne hydraulická.

Ceny sú uvedené bez DPH. Nie je možné kombinovať s inými zvýhodneniami. Ponuka nie je určená pre veľkoobchodných partnerov.

Ak máte záujem o ďalšie vybavenie pre autoservisy a pneuservisy – montážne stroje, zdviháky, materiály na opravu pneumatík, duše, vyvažovacie materiály, náradie alebo chemické produkty, kontaktujte priamo firmu FERDUS, s. r. o.

Komentáre

Komentár musí byť dlhší ako 5 znakov!

Potvrďte pravidlá!

Ešte nikto nekomentoval tento článok. Buďte prvý!