FERDUS: Akcia na výplňové podložky

10 augusta 2023, 14:04 Akcia ukončená

Od 10. augusta do 16. augusta si môžete v spoločnosti FERDUS kúpiť gumové výplňové podložky s 20 % zľavou.

Akcia na výplňové podložky FERDUS

Pokiaľ máte v dielni geometriu, tak to určite dobre poznáte. Súčasťou každého slušného štvorstĺpu alebo nožníc sú výplne namiesto točníc, takmer vždy ale bývajú kovové a často aj modulárne, teda zložené z viacerých častí. Z toho potom plynie nižší prejazdový komfort a vyššie riziko vzniku korózie v dôsledku opakovaného nasadzovania a snímania.

Gumové podložky toto eliminujú. Sú celistvé, nepoškodzujú lak ani kov a znesú tak takmer ľubovoľné zaobchádzanie. Vyrobené sú z extrémne odolného a hutne lisovaného granulátu, čo je zrejmé aj z celkovej váhy, ktorá sa v závislosti od rozmerov pohybuje od 10 do 20 kg. Vďaka tomu tiež perfektne sedí v mieste vybrania bez nutnosti ďalšej fixácie. Výrobcom je rakúska firma Böck.

FERDUS ponúka gumové podložky v akcii

Ceny sú uvedené bez DPH. Nie je možné kombinovať s inými zvýhodneniami. Ponuka nie je určená pre veľkoobchodných partnerov.

Ak máte záujem o ďalšie vybavenie pre autoservisy a pneuservisy – montážne stroje, zdviháky, materiály na opravu pneumatík, duše, vyvažovacie materiály, náradie alebo chemické produkty, kontaktujte priamo firmu FERDUS, s. r. o.

Komentáre

Komentár musí byť dlhší ako 5 znakov!

Potvrďte pravidlá!

Ešte nikto nekomentoval tento článok. Buďte prvý!