Dachser SK investuje v Lozorne

10 októbra 2017, 11:06

Globálny poskytovateľ logistických služieb DACHSER Slovakia rozširuje svoje logistické centrum v Lozorne neďaleko Bratislavy. Využiteľná plocha logistického areálu sa výstavbou rozrastie až na 64.000 m2. 

Dachser SK investuje v Lozorne 5 mil. eur
Dachser SK investuje v Lozorne 5 mil. eur

Vyrastie nová skladová hala, ktorá ponúkne približne 12.500 paletových pozícií. Spoločnosť DACHSER investuje do novej budovy 5 miliónov eur. Ukončenie výstavby je plánované na koniec tohto roka a prevádzka novej časti sa začne 1. 2. 2018. Rozšírením areálu vznikne približne 30 nových pracovných miest v operatíve prevádzky spoločnosti.

 DACHSER Slovakia sa na základe svojich úspešných výsledkov a stále stúpajúceho dopytu po inteligentných logistických riešeniach rozhodla rozšíriť svoje logistické služby. DACHSER tu zriadi nový sklad priemyselného a spotrebného tovaru, ktorý bude slúžiť potrebám existujúcich zákazníkov a bude priamo prepojený s DACHSER Eurohub v Lozorne.

Nový sklad bude mať použiteľnú výšku 14 metrov a ponúkne skladovú kapacitu 12.500 paletových pozícií na ploche 6.800 m2. Na výstavbe novej haly sa podieľa tím medzinárodných špecialistov, ktorí sú zodpovední za inštaláciu najnovších IT zariadení v súlade s globálnymi štandardmi DACHSER.

„Investície do nového rozšírenia pobočky sú odrazom nášho zdravého organického rastu,“ hovorí Ing. Roman Stoličný, managing director a člen predstavenstva DACHSER Slovakia, a dodáva, „neustále zvyšujeme kvalitu našich služieb na mieru našim zákazníkom a vďaka rozšíreniu priestorov v tom môžeme pokračovať aj naďalej.“

Význam Eurohubu Bratislava stále rastie a poskytuje spojenia v celej Európe. DACHSER Slovakia tak ponúka zákazníkom optimálne spojenie pravidelnou dennou dopravou do Českej republiky a destinácií Slovenskej republiky, Maďarska, Rakúska, Poľska a Bulharska, Grécka, Slovinska a krajín bývalej Juhoslávie.

Komentáre

Komentár musí byť dlhší ako 5 znakov!

Potvrďte pravidlá!

Ešte nikto nekomentoval tento článok. Buďte prvý!