Goodyear Dunlop Tires oznamuje personálne zmeny

29 septembra 2016, 14:32

Spoločnosť Goodyear Dunlop Tires Slovakia tento rok prechádza niekoľkými personálnymi zmenami na vedúcich pozíciách oddelení marketingu. Ich sériu začal už v máji návrat Borisa Tománka, ktorý od roku 2012 pracoval na pozícii Consumer Brand PR & Interactive Marketing Manager Central Europe, do funkcie Marketing Manager CZ/SK/H pre divíziu osobných a nákladných pneumatík.

Boris Tománek je v novej funkcii zodpovedný za všetky marketingové aktivity koncernových značiek v regióne Českej republiky, Slovenska a Maďarska. Posledné štyri roky mal v spoločnosti na starosti plánovanie a koordináciu PR aktivít a interaktívnych médií pre 14 krajín strednej a juhovýchodnej Európy, predtým dva a pol roka pracoval na pozícii PR & Marketing Manager pre Českú republiku, Slovensko a Maďarsko.

Novo vytvorenú pozíciu Commercial Marketing Coordinator CZ/SK/H pre oblasť pneumatík pre nákladné vozidlá 1. októbra, len niekoľko týždňov po návrate z materskej dovolenky, obsadí Katarína Ardová. Vo funkcii bude zodpovedná za marketingové aktivity v oblasti pneumatík pre nákladné vozidlá na všetkých troch stredoeurópskych trhoch. Na tejto novej pozícií zúročí skúsenosti, ktoré v spoločnosti Goodyear Dunlop Tires získala už od svojho nástupu v roku 2007. V oblasti marketingu v spoločnosti pracuje od roku 2010.

Na obdobnej pozíciu pre oblasť pneumatík pre osobné vozidlá na českom a slovenskom trhu – Consumer Marketing Coordinator CZ/SK – už od 15. augusta pracuje Vojtěch Gurin, ktorý doteraz pôsobil v úseku zákazníckych služieb. V spoločnosti pôsobí od 1. septembra 2015. Podľa vedenia Goodyear Dunlop Tires Slovakia je jeho vymenovanie ocenením jeho nasadenie a schopností v tejto úlohe.

Zuzana Baranová od 1. októbra preberá úlohu Consumer Marketing Coordinator HU. V tejto pozícii bude zodpovedať za marketingové aktivity v oblasti osobných pneumatík na maďarskom trhu a podporovať tiež oblastné projekty so zameraním na Slovensko. Zodpovedať sa bude takisto priamo Borisovi Tománkovi. Zuzana Baranová v spoločnosti pracuje od 4. februára 2013. Ako jediná bude pracovať v Budapešti. Ostatní členovia tímu budú vykonávať funkciu z Prahy, z centrály regiónu CZ/SK/H.

Komentáre

Komentár musí byť dlhší ako 5 znakov!

Potvrďte pravidlá!

Ešte nikto nekomentoval tento článok. Buďte prvý!