KALE OTO RADYATOR ako nový partner AME

10 februára 2017, 11:14

Společnost KALE OTO RADYATOR z Turecka se stala novým partnerem firmy AME.

Už od roku 1966 firma KALE has vyrábala tradičné typy chladičov s medeným jadrom a mosadzným zásobníkom a neustále zdokonaľovala vlastné výrobné techniky pre vylepšenie a skvalitnenie medeno-mosadzných  chladičov zavedením pokrokových metód výroby do svojich výrobných liniek.     KALE preto získala za toto obdobie vynikajúcu reputáciu pre svoju vysokú kvalitu.

Prvá generácia medeno-mosadzných chladičov bola za posledné roky postupne nahradená novou generáciou medeno-plastových chladičov, hlavne v sortimente pre osobné a ľahké úžitkové automobily. V podstate nová generácia medených chladičov poskytla zvýhodnené výrobné náklady vyplývajúce z vyššej productivity a optimalizácie vstupných surovín.

Z dôvodu udržania tempa s najmodernejšími výrobnými technológiami KALE podpísala v roku 1986 dohodu o prevode technológií s uznávanou Európskou spoločnosťou s cieľom výroby hliníkových výmenníkov tepla s plastovými zásobníkmi. Na základe požiadaviek tureckých výrobcov automobilov KALE rýchlo prispôsobila novú výrobnú technológiu a spustilo dodávky chladičov motora a jadier kúrenia kľúčovým výrobcom automobilov v Turecku a taktiež v niektorých okolitých krajinách.

Komentáre

Komentár musí byť dlhší ako 5 znakov!

Potvrďte pravidlá!

Ešte nikto nekomentoval tento článok. Buďte prvý!