Bezpečnostný kontajner SaCon od firmy MEWA

27 septembra 2017, 16:36

Nebezpečenstvá na pracovnom mieste sú rôznorodé: Kyseliny, horúčava, plamene a iskry, elektrické napätie, statické náboje a mechanické záťaže. Vyčistiť stroje a pracovné miesta a použitý materiál na čistenie jednoducho vyhodiť? Také jednoduché to v remeselníctve a priemysle nie je a MEWA v tom môže pomôcť.

Kontejner MEWA SaCon

Kto prijme znečistenia ako motorový olej, mazivo alebo laky, musí dodržať určené zákonné predpisy pre zaobchádzanie s použitým materiálom na čistenie. Kto zbiera použité handry vo svojich dielňach v otvorených nádobách, porušuje predpisy na ochranu pred požiarom a výbuchom. V kombinácii s olejovými znečisteniami sa môžu handry vznietiť, je jedno, či sú z papiera alebo z látky.

Preto sa smú handry na čistenie uskladňovať podľa platného práva zásadne len v uzatvárateľných nádobách. Aby bolo možné túto teóriu v každodennej praxi uskutočňovať, má byť otváranie a zatváranie čo najjednoduchšie.

MEWA bezpečnostný kontajner SaCon s odolného plastuNa tento účel vyvinula MEWA bezpečnostný kontajner „SaCon“. Je z odolného plastu, vrchnák má vstreknuté tesnenie a pomocou upínacích strmeňov je rýchlo a taktiež tesne uzatvárateľný. Je vyba-vený kolieskami, môže sa ľahko posúvať.

Kontajner je tiež súčasťou servisného výkonu: MEWA preberie kompletný manažment látok pre handry na čistenie a odbremení vedúceho prevádzky ohľadom znečistených handier od požiadaviek Zákona o hospodárskom kolobehu a odpade. Toto opatrenie napomáha tomu, aby sa znížili náklady. Je možné ho uskutočniť v krátkej lehote bez väčšej námahy.

Komentáre

Komentár musí byť dlhší ako 5 znakov!

Potvrďte pravidlá!

Ešte nikto nekomentoval tento článok. Buďte prvý!