TEROSON Retro edícia u Inter Cars

27 októbra 2017, 11:35

Značka TEROSON, výrobca kvalitnej a funkčnej chémie, ktorá funguje pod hlavičkou HENKEL, uvádza na trh kvalitnú retro edíciu náterov na ošetrenie podvozku vozidla. To všetko pri príležitosti viac než 60-ročného fungovania značky, ktorá prináša produkty predlžujúce životnosť Vášho vozidla.Retro edícia TEROSON u Inter Cars

TEROSON PRO 2016 UBC SPRAY

TEROSON PRO 2016 UBC SPRAY je nástrek spodnej časti karosérie bez obsahu bitúmenu na základe gumy a živice. Po úplnom zaschnutí ponúka trvalo elastický, vysoko lepivý náter odolný proti oderu, ktorý spoľahlivo chráni proti korózii a úlomkom kameňov z cesty. Materiál má výbornú odolnosť proti stekaniu a po úplnom zaschnutí, možno ho pretrieť iným náterovým systémom. Vyschnutý film dobre priľne na čistý podvozok, holý kov aj na lakované povrchy.

TEROSON PRO 2016 UBC

TEROSON PRO 2016 UBC je náter spodnej časti karosérie obsahujúci rozpúšťadlo na základe bitúmenu/gumy. Vďaka vynikajúcej odolnosti proti stekaniu sa prípravok môže aplikovať pri jednej aplikácii v hrúbke až 2 mm za vlhka. Po úplnom vyschnutí náter poskytuje trvalú elastickú ochranu proti korózii s dobrými charakteristikami odolnosti voči oderu a starnutia; vďaka vhodnej kombinácii surovín nepraská pri nízkych teplotách. Vyschnutý film dobre priľne na čistý podvozok, ako aj na brúsené povrchy.

Produkty TEROSON objednávajte prostredníctvom INTER CARS webového katalógu alebo u svojho obchodného zástupcu.

Komentáre

Komentár musí byť dlhší ako 5 znakov!

Potvrďte pravidlá!

Ešte nikto nekomentoval tento článok. Buďte prvý!