Opakovane použiteľné utierky s komplexným servisom

6 decembra 2017, 14:37

Olej, mazivá a rozpúšťadlá – v dielňach a výrobných prevádzkach vzniká veľa nečistôt. Ako sa dá znečistenie najlepšie odstrániť? Poskytovatelia služieb v oblasti textilného manažmentu Vám prostredníctvom opakovane použiteľných utierok s komplexným servisom ponúkajú efektívne riešenie orientované na zákazníkov. 

Opakovane použiteľné utierky s komplexným servisom

Opakované použitie ponúka množstvo výhod
Odovzdať znečistené a nechať si znova dodať vypraté a čisté: Princíp „opakovaného použitia“ je praktický a ekologicky rozumný. Inteligentný systém opakovaného použitia od spoločnosti MEWA šetrí zákazníkovi náklady na organizáciu, ktoré súvisia s kontinuálnym obstarávaním. MEWA dodáva v dohodnutých intervaloch čisté utierky, vyzdvihne znečistené a vyperie ich ekologickým spôsobom vo vysokomoderných zariadeniach.

Opakovane použiteľné utierky s komplexným servisom

Žiadne ďalšie náklady na skladovanie a prepravu
MEWA preberá aj logistickú výzvu skladovania a vyzdvihnutia znečistených čistiacich utierok v súlade s predpismi o nakladaní s nebezpečným tovarom. Bezpečnostné kontajnery MEWA Safety Container SaCon® boli špeciálne vyvinuté na zhromažďovanie, bezpečné skladovanie a prepravu čistiacich utierok MEWA.

Opakovane použiteľné utierky s komplexným servisom

Čistiace utierky na každé použitie
Štyri kvality tkaniny príslušne pokrývajú požiadavky a nároky v priemysle, remesle a dielňach. Čistiace utierky MEWA nachádzajú preto univerzálne využitie vo všetkých odvetviach, a to bez toho, aby si to vyžadovalo nespočetné množstvo riešení pre mnoho rôznych špeciálnych oblastí. Utierky sú mimoriadne savé, odolné a tvarovo stále. Pomocou votkaných farebných pásov sa dajú na prvý pohľad priradiť príslušnej oblasti použitia.

Komentáre

Komentár musí byť dlhší ako 5 znakov!

Potvrďte pravidlá!

Ešte nikto nekomentoval tento článok. Buďte prvý!