Dunlop nový partner spoločnosti AME

2 februára 2018, 13:58

Spoločnosť Auto Market Experts Ltd. (AME) predstavila nového partnera spoločnosť Dunlop Systems and Components z Veľkej Británie.

Nový partner AME – spoločnosť Dunlop Systems and Components z Veľkej BritánieSpoločnosť Dunlop Systems and Components bola založená v roku 2007, kedy manažment odkúpil divíziu odpruženia vozidiel v Coventry od pôvodných vlastníkov – spoločnosti Trelleborg AB.

Vďaka úspešným partnerstvám s mnohými významnými spoločnosťami, ako napríklad British Motor Corporation a Moulton Developments, spĺňa spoločnosť Dunlop Systems and Components vysoké kritériá pre kvalitné výrobky a vynikajúce služby.

Spoločnosť Dunlop Systems and Components navrhuje a vyrába vyspelé elektronické riadiace systémy a komponenty s pneumatickým pružením. Ako výrobca komponentov a dodávateľ sa špecializuje na dodávky najkvalitnejších zariadení do automobilového a pridruženého priemyslu s dôrazom na spoľahlivosť a výkonnosť. Tím Dunlop je odborníkom v oblasti výroby pneumatických pružení, od jednoduchých komponentov až po elektronické riadiace systémy šité na mieru zákazníka.

Komentáre

Komentár musí byť dlhší ako 5 znakov!

Potvrďte pravidlá!

Ešte nikto nekomentoval tento článok. Buďte prvý!