Vodné čerpadlá Saleri (SIL) v novom balení

18 júna 2018, 18:09

Industrie Saleri Italo SpA, taliansky výrobca vodných čerpadiel, sa prezentuje v zbrusu novom image, s novým balením vodných čerpadiel a modernizovaným logom.

Logo společnosti bylo rovněž upraveno tak, aby lépe zdůrazňovalo průmyslovou identitu Saleri a mezinárodní proslulost značky SIL. Nové logo naleznete na inovovaném balení vodních čerpadel, webových stránkách Elitu anebo na oficiálních stránkách výrobce SALERI.

Vodní pumpy SaleriNové balení a nové moderní logo jsou považovány za dva velmi důležité aspekty širší marketingové strategie Saleri investovat do své image, přičemž hlavním cílem bylo zdůraznit silné stránky společnosti, která je v  současné době uznávána za předního evropského výrobce vodních čerpadel u nejprestižnějších výrobců automobilů.

Po obnovení historického loga „SIL“ a restylingu aftermarketového balení se do krabic každého vodního čerpadla Saleri vkládají nové montážní návody s návrhy například pro správné použití tmelu a chladicí kapaliny při výměně vodního čerpadla anebo speciální montážní postupy v případě specializovaných požadavků na správnou montáž.

Hlavním účelem je posílení firemní image jako celosvětového lídra ve vývoji a výrobě inovativních řešení pro chladicí systém v automobilovém průmyslu. Industrie Saleri Italo tím jen potvrzuje svůj závazek k inovacím a neustálým modernizacím.

Komentáre

Komentár musí byť dlhší ako 5 znakov!

Potvrďte pravidlá!

Ešte nikto nekomentoval tento článok. Buďte prvý!