Inter Cars SR oficiálny distribútor olejov MOTUL

15 októbra 2018, 17:34

V septembri 2018 spoločnosť Inter Cars Slovenská republika zintenzívnila spoluprácu s popredným výrobcom olejov a mazív Motul a stala sa autorizovaným distribútorom Motul produktov. Oleje a mazivá značky Motul budú odteraz dostupné prostredníctvom 24 pobočiek Inter Cars a nájdete ich aj v IC katalógu.

Spoločnosť Motul

Motul je francúzska spoločnosť známa po celom svete výrobou, vývojom a  distribúciou  vysokokvalitných motorových olejov a priemyselných mazív. Firma Motul, uznávaná už viac ako 160 rokov za kvalitu svojich výrobkov, inovačnú kapacitu a angažovanosť v oblasti hospodárskej súťaže, je taktiež považovaná za špecialistu vo výrobe syntetických mazív. 100% syntetické mazivá vyrába od roku 1971, čím sa stala prvým výrobcom syntetických mazív na svete.Inter Cars SR oficiálnym distribútorom olejov MOTUL

Reputácia produktov Motul je v podstate založená na profesionálnych skúsenostiach s technológiou syntetických olejov na báze esteru. Estery, ako rastlinné zložky, ponúkajú neporovnateľné mazacie vlastnosti. Ako priekopník zavádzania týchto výrobkov do automobilového priemyslu, do motocyklov a plavidiel, Motul pokračuje v modernizácii svojich vzorcov, aby bol stále o krok vpred pred mechanickými obmedzeniami moderných motorov.INTER CARS SR oficiálnym distribútorom olejov MOTUL

V priebehu rokov Motul získal skúsenosti ako oficiálny dodávateľ mnohých pretekárskych tímov a výrobcov a prispieva s nimi k ďalšiemu technologickému rozvoju v motoristických športoch. Motul podporuje tieto tímy v medzinárodných súťažiach ako sú: 24 hodín Le Mans (autá a motocykle), Majstrovstvá sveta vo futbale FIA, Super GT, Drift, Pikes Peak, japonský šampionát Super Formula, Blancplan Endurance & Sprint Series, MotoGP, World Superbike , MXGP, Majstrovstvá sveta vytrvalostných pretekov cestných motocyklov Endurance World Championship, Supercross, IOM IT, F1 Boat a mnoho ďalších.

Súčasne s podnikaním v automobilovom priemysle vyvinula spoločnosť MotulTech od roku 1989 vysoko výkonné kovoobrábacie kvapaliny a mazacie produkty na riešenie veľmi náročných potrieb rastúceho svetového priemyslu.

Komentáre

Komentár musí byť dlhší ako 5 znakov!

Potvrďte pravidlá!

Ešte nikto nekomentoval tento článok. Buďte prvý!