PitStop – úspešná bezpečnostná akcia siete ProfiAuto

10 decembra 2018, 17:49

ProfiAuto zrekapituloval tohtoročný cyklus Pitstop: 90 miest, 6.500 kontrolovaných vozidiel a 360 zapojených autoservisov. Už po štvrtýkrát poľskí, českí a slovenskí vodiči využili bezplatnú kontrolu komponentov vozidiel, ktoré majú priamy vplyv na bezpečnosť cestujúcich. Novinkou ročníka 2018 boli lekcie v školách.

PitStop - úspešná bezpečnostná akcia siete ProfiAuto

ProfiAuto PitStop sú akcie pre motoristov, ktoré prebiehajú v niekoľkých desiatkach miest ročne. Mobilný servisný tím ProfiAuto sa objavuje na verejne dostupných miestach prevažne na parkoviskách obchodných centier. Každý vodič, ktorý do PitStopového mestečka zavíta, môže počítať s odborným preverením technického stavu auta, radou špecialistov a sezónnymi suvenírmi, napr. kvapalinou do ostrekovačov.

Počas štvrtého ročníka akcie PitStop realizovali mechanici prehliadky najdôležitejších systémov a podsystémov, kontrolovali technický stav pneumatík, zavesenia, akumulátora, osvetlenia a stieračov. Zameriavali sa na kvalitu kabínového filtra, prevádzkových kvapalín, teplotu varu brzdovej kvapaliny, teplotu a kvalitu chladiacej kvapaliny. Vybrané PitStopy sprevádzali vzdelávacie akcie na školách, počas ktorých odborníci z ProfiAuto približovali formou hry tému bezpečnosti najmladším žiakom. Na učilištiach sa zameriavali na praktické znalosti.

Usporiadateľmi PitStopov boli v roku 2018: značka ProfiAuto, jej lokálni partneri a firmy ATE, MANN-FILTER, OSRAM a VARTA. Do akcie sa tiež zapojili mechanici z 360 ProfiAuto servisov.

Komentáre

Komentár musí byť dlhší ako 5 znakov!

Potvrďte pravidlá!

Ešte nikto nekomentoval tento článok. Buďte prvý!