Bosch predstavuje už dnes mobilitu zajtrajška

1 januára 2019, 11:35

 Ľahký, vzdušný a minimalistický dizajn, futuristický vonkajší plášť tvorený obrazovkou a sklom a priestranný interiér – takto by mohli architekti opísať novú štruktúru, ale v skutočnosti sa tento opis hodí aj na úplne novú triedu vozidla a nový typ mobility: elektrinou poháňané vozidlá kyvadlovej dopravy bez vodiča.

Bosch predstavuje už dnes mobilitu zajtrajška

Vozidla sa takmer nehlučne prepletajú mestskými centrami a sú hladko prepojené s ich prostredím. Takto nejako budú už čoskoro vyzerať ulice našich miest – či už pri preprave tovaru alebo ľudí. Bosch poskytuje komponenty a systémy na automatizáciu, prepojenie a elektrifikáciu vozidiel kyvadlovej dopravy.

Kyvadlová mobilita však nebude možná bez služieb mobility. V budúcnosti má spoločnosť ponúkať aj tieto služby a spojí ich do inteligentného, hladko prepojeného ekosystému. Ten bude zahŕňať platformy na rezerváciu, zdieľanie a sieťové platformy, parkovacie a dobíjacie služby a softvérové riešenia na správu a údržbu vozidiel, rovnako ako infotainment počas cesty.

Bosch vyvíja jedinečný balík služieb v oblasti hardvéru, softvéru a služieb mobility pre kyvadlovú mobilitu budúcnosti,“ uvádza Dr. Markus Heyn, člen predstavenstva spoločnosti Robert Bosch GmbH.

Na CES 2019 v Las Vegas, najväčšom veľtrhu elektroniky, Bosch predstaví svoje riešenia z tejto oblasti prepravy s koncepciou kyvadlovej dopravy a návštevníci budú mať možnosť vyskúšať si na vlastnej koži množstvo služieb.

Komentáre

Komentár musí byť dlhší ako 5 znakov!

Potvrďte pravidlá!

Ešte nikto nekomentoval tento článok. Buďte prvý!