Firma Mann+Hummel bola uznaná General Motors ako dodávateľ roka 2018

24 júna 2019, 11:14

Spoločnosť Mann+Hummel bola firmou General Motors menovaná dodávateľom roka počas 27. výročného ceremoniálu „Dodávateľ roka“, ktorý sa konal v Detroite. Ocenenie získala spoločnosť Mann+Hummel už štyridsiatykrát.

Firma Mann+Hummel bola uznaná General Motors ako dodávateľ roka 2018

Kurk Wilks, prezident a generální ředitel OEM společnosti Mann+Hummel, přijal cenu společně s Billem Peersem, ředitelem Global Sales for GM.

„General Motors je pro společnost Mann+Hummel významným dlouhodobým zákazníkem. Věříme ve směr, kterým míří a jsme i nadále odhodláni přizpůsobit se obchodním prioritám,“ řekl Wilks. „Je čest, být uznáni dodavatelem roku a chceme dodržet závazek, který každý z nás v Mann+Hummel uzavřel v tomto dlouhodobém partnerství.“

Ocenění vyhrála více než polovina dodavatelů z roku 2017. Vítězové soutěže Dodavatel roku byli vybráni globálním týmem manažerů nákupu, inženýrství, kvality, výroby a logistiky GM. Byli vybráni na základě výkonnostních kritérií v oblasti nákupu produktů, globálních služeb nákupu a výroby, péče o zákazníky a poprodejních služeb a logistiky.

GM vybralo 133 svých nejlepších dodavatelů z 15 zemí, kteří překonávali očekávání společnosti GM, vytvořili vynikající hodnotu nebo zavedli do společnosti inovace.

Komentáre

Komentár musí byť dlhší ako 5 znakov!

Potvrďte pravidlá!

Ešte nikto nekomentoval tento článok. Buďte prvý!