AAA Auto pre rast predajov otvára dve nové výkupné pobočky v Bratislave a Prievidzi

1 júla 2019, 16:31

Z dôvodu neustáleho nárastu obchodov a zvýšeného záujmu o výkup automobilov rozširuje sieť autocentier AAA Auto svoje výkupné pobočky. Nové prevádzky v Bratislave a Prievidzi majú posilniť objem zobchodovaných áut v druhej polovici roku.

 

V hlavnom meste a v regióne Hornej Nitry vznikne takto 7 nových pracovných miest. Spoločnosť plynule nadväzuje na nedávne otvorenie novej predajne v Lučenci. Spoločnosť otvorením nových výkupných miest prekonáva hranicu 50 pobočiek v rámci krajín Vyšehradskej štvorky, kde pôsobí.

AAA Auto SlovenskoV Prievidzi vznikne nová výkupná pobočka z dôvodu, aby obyvatelia mesta a blízkeho okolia nemuseli kvôli predaju svojho vozidla cestovať do predajní do Žiliny alebo Trenčína. Jej brány sa otvoria 8. júla a nájdete ju na Bojnickej ceste v centre mesta. Otvorená bude od pondelka do piatku od 9. do 18. hod. Nové výkupné pobočky tak plynule nasledujú po nedávnom slávnostnom otvorení novej predajne v Lučenci. Tam síce AAA Auto pôsobí už od roku 2007, ale v júni sa presťahovala do nových a komfortnejších priestorov, ktoré viac zodpovedajú pozícii lídra na trhu v predaji jazdených automobilov.

Komentáre

Komentár musí byť dlhší ako 5 znakov!

Potvrďte pravidlá!

Ešte nikto nekomentoval tento článok. Buďte prvý!