ProfiRacing Cup 2019: dôraz na rozvoj autoservisov i zábava v 670 koňovom Ferrari

29 júla 2019, 13:05

ProfiRacing Cup je špeciálnym školiacim projektom pre českých a slovenských automechanikov zo siete ProfiAuto Servis. Na tretí ročník dorazilo viac ako sto účastníkov z 90 českých a slovenských servisov. Stretnutie sa konalo na pretekárskej trati najmodernejšieho autodrómu Jastrząb v Poľsku. 

Akciu pripravila profesionálna sieť autoservisov ProfiAuto Servis v spolupráci s partnerskými firmami Mroauto, Rall a AZ Car.

Hlavným cieľom odborného školenia ProfiRacing Cup je informovanie o aktuálnych trendoch a novinkách v oblasti servisu a opráv motorových vozidiel a zároveň výmena informácií a skúseností na medzinárodnej úrovni medzi partnerskými ProfiAuto Servismi z Českej republiky a zo Slovenska. Akcia účastníkom ponúka nabitý program s odborným školením, zoznámenie sa s najmodernejšími technológiami v oblasti servisu a zábavu za volantmi superáut s legendárnymi pilotmi rely.

„Tento rok sme sa zamerali na obchodné a marketingové nástroje podstatné pre správne nasmerovanie servisov na trhu, na manažment a rozvoj servisov a v neposlednom rade na to, ako správne využiť marketingový potenciál v servisoch a dať o sebe patrične vedieť a byť dobre videný,“ hovorí Jindřich Krejčí, riaditeľ projektu ProfiAuto Servis v Českej republike a na Slovensku.

Jedna časť akcie ProfiRacing Cup 2019 bola zameraná na oblasť riadenia servisných procesov a marketingovú problematiku. V druhej časti sa mechanici presunuli na pretekársky okruh najmodernejšieho školiaceho a tréningového autodrómu Jastrząb, aby otestovali a zdokonalili svoje vodičské schopnosti.

Účastníci si vyskúšali jazdu v 670 koňovom Ferrari 488 GTB, v slávnej Škoda 130RS, Subaru WRX STi či legendárnom skvoste Maluch Trophy. Novinkou bola EDU Drift škola driftovania v plnokrvných driftových špeciáloch, kde sa mechanici pod dohľadom skúsených inštruktorov naučili riadený sklz pri zatáčaní.

Počas ProfiRacing Cupu 2019 bol predstavený Demo Van ProfiAuto. Ide o dodávku, ktorá je plne vybavená najmodernejšími nástrojmi a servisným vybavením. Ďalej bola možnosť zoznámiť sa s najnovšími trendmi v oblasti moderného vybavenia servisov a boli predstavené novinky v sortimente automobilového príslušenstva.

Komentáre

Komentár musí byť dlhší ako 5 znakov!

Potvrďte pravidlá!

Ešte nikto nekomentoval tento článok. Buďte prvý!