Autonomous Vehicles Summit 2019: Najväčšie podujatie autonómnych vozidiel v strednej a východnej Európe

15 augusta 2019, 10:33

Prvý ročník dvojdňovej medzinárodnej konferencie „Autonomous Vehicles Summit“ sa bude konať v termíne 19.-20.09.2019 v Bratislave. Je zameraný na autonómne vozidlá a podmienky ich adopcie do prostredia miest a regiónov krajiny, inovácie v automobilovom priemysle, sleduje trendy súčasnej digitálnej transformácie.

Autonomous Vehicles Summit 2019:

V súvislosti s našim cieľom otvárať bránu pre rozvoj inovácií  a konvergenčných partnerstiev, Summit vytvorí platformu pre prezentácie v kontexte nového ekosystému connected a plne automatizovaných automobilov, resp. autonómne vozidlá obecne, ktoré predstavujú najväčšiu inováciu v automobilovom priemysle.

V rámci summitu budú konferencie, vrátane vedecko – technologickej konferencie, s interaktívne moderovanými panel diskusiami tém subkonferencií summitu. Summit bude výzvou na konvergenciu partnerstiev ekosystémov autonómnych vozidiel prostredníctvom liniek  technológie – výrobcovia  a dodávatelia automobilov – výrobcovia a dodávatelia komponentov do áut (OEM) a ich výskumných pracovísk – univerzity – academy – startups – regionálne a národné governments – privátne firmy  – business –  investori, ktorí využijú   B2match networking na summite.

Komentáre

Komentár musí byť dlhší ako 5 znakov!

Potvrďte pravidlá!

Ešte nikto nekomentoval tento článok. Buďte prvý!