Glasurit oznámil exkluzivné partnerstvo s Jaguar Land Rover

14 októbra 2019, 18:08

Európska centrála spoločnosti Jaguar Land Rover (JLR) uzavrela kooperačnú zmluvu s Glasuritom, prvotriednou značkou autoopravárenských farieb a lakov spoločnosti BASF. Obaja zmluvní partneri sa v nej dohodli na úzkej a dlhodobej spolupráci, ktorá oveľa viac prekračuje štandardy obvyklé v tejto branži. Spoločnosť BASF sa tak stala výhradným preferovaným partnerom JLR pre farby a laky.

Glasurit oznámil exkluzivné partnerstvo s Land Rover

Týka sa to nielen dodávok opravárenských farieb, lakov a systémov pre vyhľadávanie odtieňov, ale aj na mieru šitého softvéru Manager, dodávaného prostredníctvom vybraných dodávateľov služieb Outsorc a Auto Skills International pre JLR a to za účelom ďalšieho rozvoja, zdokonaľovania a realizácie celosvetového programu JLR Global Body & Paint Programm, zameraného na karosárne a lakovne v Európe.

Oliver Birk, riaditeľ BASF Global Key Account Management Autoopravárenské farby a laky, vysvetľuje: „Obidve spoločnosti – Jaguar Land Rover aj BASF – sa usilujú o podporu a ďalší rozvoj svojich obchodných partnerov. Európsky program JLR Body & Paint Programm pre karosárne a lakovne je vyvážený koncept, ktorý sa zameriava v prvom rade na infraštruktúru v lakovni (napr. plánovanie technických zariadení,  vybavenie nástrojmi a pomôckami, technický súlad resp. zhoda).

Odborníci z Glasuritu budú spolu s JLR programovými manažérmi zo spoločností Outsorc a Auto Skills International nápomocní autoservisom a lakovniam na ich ceste k väčšej ziskovosti. S naším portfóliom poradenstva Advanced Business Solutions budeme posudzovať efektívnosť, kontrolu výkonnosti a vývoj obchodnej činnosti. Riadiaci a vedúci pracovníci lakovní tak budú dostávať zodpovedajúce nástroje, individuálne poradenstvo a plány opatrení, aby dokázali zdokonaľovať svoje lakovne a autoservisy a mohli tak získavať stále nové obchodné príležitosti!“

Svojím inovatívnym partnerstvom zabezpečujú Glasurit a JLR Europe to, že sa bude všade dosahovať jednotný, vysoký medzinárodný štandard, ktorý bude garantovať maximálnu kvalitu opráv a najefektívnejšie procesy v celej európskej sieti autoservisov a lakovní JLR.

Komentáre

Komentár musí byť dlhší ako 5 znakov!

Potvrďte pravidlá!

Ešte nikto nekomentoval tento článok. Buďte prvý!